Teljesen ingyen zsákolható be Steamen egy 2018-as, törpés RPG játék

Teljesen ingyen zsákolható be Steamen egy 2018-as, törpés RPG játék

Kellemes kikapcsolódást nyújt az indie cím.

A Steamen folyamatosan érkeznek az ingyenes játékok, de ezek általában a gyengébb minőségű alkotásokból kerülnek ki. Nem úgy a mostani program, a Regions of Ruins. A törpés RPG limitált ideig ingyenesen megvásárolható, utána csak rajtatok múlik, hogy mikor telepítitek fel!

Regions of Ruin

A Terraria és Starbound rajongók figyelmét azonnal megragadhatja a pixeles látvány és az elképesztő mennyiségű tennivaló. A 2018-as játékban a városépítés kerül a feladatlista élére, de harcból, felfedezésből és gyűjtögetésből sem lesz hiány. A történetet és a nyílt világ minden elemét egyedileg rakták össze, ezért a véletlenszerűen generált elemek sokkal visszafogottabb szerepet kapnak, mint a konkurencia esetében. Az utazásod során egyre több törp csatlakozik hozzád, hogy megkönnyítse a mindennapos teendőket. 

Nem akar sokat markolni a Regions of Ruin, de tökéletesen eleget tesz annak, ami zsánertől elvárható. Hosszú órákra képes odaszögezni a monitor elé, ami alatt egyáltalán nem veszed észre, hogy telne az idő. A limitált ajánlat április 7-én, 07:00-ig él, utána 11,99 eurót kell kicsengetni a programért. Siess gyorsan, nehogy lemaradj róla!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a Terraria típusú játékokat?

  • 48 %
  • 19 %
  • 5 %
  • 29 %