Megvan a LEC rájátszásának első kiesője, Nisqyre nincsenek szavak

Megvan a LEC rájátszásának első kiesője, Nisqyre nincsenek szavak

Egy meccs után elfogyott a Nyulak ereje.

A Fnatic dominanciája után hasonló eredményre számítottak a vérmes Misfits Gaming és Rogue rajongók, azonban csak az egyik csapat tábora örülhetett a Bo5-ös széria végén. A LEC rájátszásának alsó ági nyitómeccsén nem volt kérdés, hogy melyik klub búcsúzik el a további küzdelmektől.

Misfits vs Rogue

Ihletett formában kezdte a párharcot az alapszakasz 5. helyezettje. Febiven és Bvoy halál nélkül hozta le az első összecsapást, amin látványosan szenvedett Larssenen kívül mindenki. 16-2-re vezettek gyilkosságban a Nyulak, amikor ledőlt a Rogue Nexusa. Ilyen előjelek mellett még a legnagyobb elemzők sem számítottak arra, hogy egymásután három alkalommal kapitulál majd az első meccsen villogó Misfits. Főleg a csapatharcokban volt látványos a különbség a csapatok között, hiába próbált meg mindent Denyk, hogy megvédje Bvoyt. A Rogue felhúzta a frontline-t, majd átadták a kezdeményezést Hans Samának, hogy tegye azt, amiben a legjobb. Dravennel, Miss Fortune-nel és Apheliosszal is nagyot ment a veterán, de még mindig csak 20 éves francia idéző. 

Nézd meg esport2tv [HU] LEC Spring 2020 rájátszás 3. nap - Misfits Gaming vs. Rogue (Bo5) című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az MVP címet Finnek szavazták meg, aki egyértelműen rászolgált arra, hogy kiemeljék a társai közül. Renektonnal és Kleddel is nagyot ment, csak az első meccsen mutatott fel bárminemű gyengeséget. Az utolsó mérkőzéssel eldőlt, hogy a Misfits Gaming nem folytathatja a LEC Spring Split playoffját, amíg a Rogue-ra az Origen vár a következő szériában. 

Eközben Észak-Amerikában megkezdte a kieséses szakaszt az alapszakasz bajnoka, a Cloud9. Nisqy három mérkőzésen összehozott egy 17-0-19-es statisztikát Zoéval, ami pontosan leírja, hogy mekkora volt a különbség a csapatok között. A 100 Thievesnek semmi esélye nem volt még csak arra sem, hogy megszorongassa az LCS legnagyobb esélyesét, simán lekerültek alsó ágra.

A következő hétvégén visszatérnek a képernyőkre a LoL legnagyobb sztárjai, ami azt jelenti, hogy folytatódnak a magyar közvetítések. Péntek, szombat és vasárnap is LEC rangadókat követhettek élőben, magyar nyelven!

Nézzétek a streameket, gyűjtsétek az E1 pontokat és látogassátok meg az E1 Piacot!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki lesz a G2 ellenfele?

  • 70 %
  • 30 %
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.