Elmaradtak a valódi izgalmak a LEC playoffjának második összecsapásán

Elmaradtak a valódi izgalmak a LEC playoffjának második összecsapásán

Még egy trollkodás is belefért, így sem került veszélybe a továbbjutás sorsa.

Óriási felfordulást rendezett a MAD Lions a LEC 2020-as Spring Split kieséses szakaszában, ugyanis az Oroszlánok hatalmas meglepetésre legyőzték a G2 Esports csapatát. A felső ág másik összecsapásán elmaradtak a komolyabb izgalmak, könnyedén lépett tovább a következő körbe az erősebb gárda.

Fnatic vs Origen

Hiába harangozta be a világsajtó az összecsapást úgy, mint a rájátszás első hétvégéjének várhatóan legizgalmasabb fejezetét, ennek semmi nyomát nem mutatták a csapatok. A Fnatic rögtön magához vette a kezdeményezést és Zac - Gragas - Yasuo hármassal stompolta Nukeduckékat. Hasonlóan kép fogadta azokat, akik leültek a második meccs elé, ugyanis Nemesis továbbra is bombaformában cipelte a hátán csapatát. A szlovén mides egyszerűen nem tudott hibázni, pillanatok alatt 2-0-t mutatott az eredményjelző. Hylissang és Rekkles összesen halt meg kétszer az első kettő mérkőzésen, ami további intő jel lehetett Upset és Destiny számára.

Nézd meg esport2tv [HU] LEC Spring 2020 rájátszás 2. nap - Fnatic VS Origen (Bo5) című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Amikor már úgy tűnt, hogy 3-0-s söpréssel zavarják le alsó ágra az Origent, akkor Hylissang teljesen érthetetlen módon kezdett viselkedni. Trundle-t választott Senna mellé, amivel nem is volt semmi probléma, de utána úgy érezte a bolgár támogató, hogy mindenképp neki kéne egyedül pusholnia. Szerencséjére nem csak rajta ment el a meccs, Selfmade is erőteljesen kereste a felesleges halálokat, ennek köszönhetően szépíteni tudott az alapszakasz negyedik helyezettje. A széria utolsó fordulójában az objective-ek kerültek előtérbe és kevesebb múlt azon, hogy Alphari 6-0-ban, Upset 7-3-ban dominálta a csapatharcokat. Sokkal jobban fókuszált a Fnatic, több tornyot, Baront és inhibitort sikerült elhozniuk, amit gyilkosságokkal és sárkányokkal próbált kompenzálni az Origen, de kevésnek bizonyult. A kezdeti hátrány ellenére visszakapaszkodtak Rekklesék és pontot tettek a párharc végére.

Végeredmény: Fnatic vs Origen 3-1

Rekkles mind a négyszer Sennát játszott, méghozzá kifejezetten jól, de Nemesist szavazták meg a párharc MVP-jének. Ma a Misfits Gaming és a Rogue küzd meg azért, hogy melyikőjük folytathatja a menetelést a LEC 2020-as playoffjában. Az egyik oldalon ott van Larssen és Hans Sama, akik bebizonyították, hogy óriási erő lakozik bennük minden meccsen, a túloldalról Febivent és Dan Dant kell kiemelni, akik egymásra hangolódtak az alapszakasz során. Természetesen a LEC mai mérkőzéseit is magyar nyelven, élőben követheted 16:15-től az Esport1.hu oldalán. Nézd a magyar streamet, gyűjtsd az E1 pontokat és látogass el az E1 Piacra!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt az MVP?

  • 4 %
  • 36 %
  • 60 %