Heteken belül érkezik a Saints Row The Third felújított változata

Heteken belül érkezik a Saints Row The Third felújított változata

A látványra nem lesz panasz, az egyszer biztos.

A nyílt világú "GTA klónok" népes társaságából nehéz kitűnni. A THQ, majd a Deep Silver mégis megpróbálkozott a szinte lehetetlennek tűnő feladattal, amikor úgy döntöttek, hogy ebben a műfajban szeretnének létrehozni valami egyedit. A Saints Row sorozat első része 2006-ban érkezett meg a boltokba, az őrült játék azonnal belopta magát a játékosok és a kritikusok szívébe. Nem is kellett sokat várni a folytatásra, 2008-ban jött is a számozott második rész, ami még nagyobbat ütött.  Innentől mindenki számára egyértelmű lett, hogy igény van a polgárpukkasztó őrültségekre, amiből minden percben egy újabb adagot húz elő a kalapból a játék. 

A Deep Silver úgy döntött, hogy itt az ideje ismét előhúzni a népszerű szériát, azonban arra nem sokan számítottak, hogy a 9 évvel ezelőtt megjelent harmadik részt tuningolják fel a fejlesztők. Pedig a bejelentővideóból kiderül, hogy 2020. május 22-én érkezik a Saints Row The Third Remastered, amit először PC-re csak kizárólag Epic Games Store-ban lehet majd megvásárolni. Az exkluzivitás bizonyára sokatoknál megkongatja a vészharangot, de ha csak a játékélményt keresitek, akkor teljesen mindegy, hogy melyik platformról szerzitek be a kinézet címet. 

A grafikailag felturbózott változat az összes DLC-t tartalmazza majd, így tényleg jó vétel lehet mindazok számára, akik kimaradtak az őrült lövöldözésből.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik rész volt a kedvenced a Saints Row sorozatból?

  • 0 %
  • 50 %
  • 0 %
  • 17 %
  • 33 %