Next-gen Lenovo Legion gamer pc: Új technológiával és bitang erővel érkezik

Ha egyszer bekapcsolod, soha nem akarod majd kikapcsolni, elképesztő erővel érkezik a Lenovo új laptop szériája.

Egyre másra jönnek a brutálisabb teljesítményre képes laptopok, és most a Lenovo Legion erre rátesz még egy lapáttal. Az új masinákba ugyanis olyan hardvereket pakolnak, hogy a legújabb játékok könyörögnek majd az ultra grafikai beállítások alkalmazása miatt.

Fel lehet vértezni ezeket a gépeket a legújabb NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER Max-Q kártyával, és mellé a 10. generációs Inter Core H-series processzorokkal hozhatjuk ki a maximális erőt belőlük.

A Lenovo Legion 7i abszolút a csúcsra járatja ezeket az újdonságokat, mivel az előbb leírt grafikus vezérlőt kapja meg alapból, magasabb órajelet és még valósághűbb megjelenítést garantálva a játékosok számára. Nem lesz olyan tripla A kategóriás játék, amelyik ne ragyogna teljes pompájában. A nagy testvér árnyékában ott lapul a Lenovo Legion 5i, amely nem sokkal gyengébb, hiszen RTX 2060-as kártyával büszkélkedhet. Természetesen az új gaming PC-k támogatják az NVIDIA G-SYNC technológiát, így a képi megjelenítés kapcsán egyetlen teendőnk lesz csak, megcsodálni az elénk táruló világot.

Ha pedig ez nem lenne elég, akkor egy további újdonságról is beszámoltak, mivel a 7i és az 5i is elsőként kapja meg az NVIDIA Advanced Optimus technológiát. Ez annyit tesz, hogy fejlettebb és hatékonyabb kihasználása lesz az akkumulátornak. A Lenovo és az NVIDIA közös fejlesztésű Advanved Optimus révén a számítógép folyamatosan figyelni a videókártya terhelését, és az adatok alapján automatikusan meghatározza, hogy a kijelzőt az NVIDIA GPU (erősebb terhelés esetén) vagy az integrált VGA működtesse. Így kíméli az akkumulátort, hiszen, ha nincs nagy grafikai igénybevétel, akkor takarékos üzemmódra kapcsol, viszont játék esetében egyből kihozza magából a maximumot.

Az idén megjelenő új Lenovo Legion széria alighanem ott lesz majd az élmezőnyben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!