Egy CoD: Warzone játékos tökéletes ötlettel állt elő a camperek levadászására

Egy CoD: Warzone játékos tökéletes ötlettel állt elő a camperek levadászására

Egy Call of Duty: Warzone játékos Rainbos Six: Siegeből és Apex Legendsből vette az ötletet, miszerint a campereket egy eszközzel könnyen le lehetne szedni.

A Warzone egy nagyon kellemes variánsa lett a Battle Royale játékok armadájának, hiszen pörgős, érdekes újításokat tartalmaz, ráadásul még extra perkeket is lehet használni a loadoutok révén. Ráadásul a meta is furán alakul, hiszen időnként a járművekkel való manőverezés életveszélyes, másszor a sniperek hadműveletei teszik pokollá egy-egy gyanútlan játékos életét. Ez utóbbi egyébként nagyon bosszantó tud lenni, mivel egyre többen szeretik alkalmazni, és a pályán bizony lehetőség van arra, hogy magas és viszonylag biztonságos pontokon elbarikádozza magát az ember és piszok módon ledurrantgassa ellenfeleit.

Ez nem egy játékost dühített már fel, de most az egyikük olyan ötlettel állt elő, ami nem a spanyol viasz feltalálása, de igen frappáns megoldás lenne a camperek ellen. Apex Legendsben, illetve Rainbow Six: Siegeben is megtalálható a Grappling Hook (csáklya), melyet most gondos tervezés után szerinte CoD-ban is lehetne használni. Az Apexból egyébként az egységes ugrást is hiányolja a közösség nagyobbik része. A koncepcióra visszatérve, egy csáklya segítségével a tetőre vagy bármilyen magaslatra könnyűszerrel fel lehetne jutni, és meg lehetne lepni az egy helyben várakozó mesterlövészeket.

A Grappling Hook a Buy Stationben kapna helyet, méghozzá 2000 dollárért (ingame valuta). A megvétele után bármelyik épületnek a legtetejére is pillanatok alatt fel tudna mászni a birtokosa. Ez amellett, hogy új taktikát és színt vinne a játékba, a sokszor unalmas és kiegyenlítetlen lépcsős harcokat is felválthatná vagy legalábbis mérsékelné.

A leírás szerint a játékosok egy csáklyával egy épületet bármilyen szögből meglőhetnének, és járna hozzá egy Elevation Tool is, melyet a liftaknákban lehetne kamatoztatni. A használata közben megengedett a fegyver viselése, így nem lenne teljesen védtelen az ember "tarzanozás" közben. Egy megkötése viszont van a rendszernek, a 2k dollár kicsengetése után csak egyszer használatos termékről van szó. Valamint specifikus hang jelezné, ha felért valaki a tetőre, ezzel lenne némi esélye a campernek, hogy reagáljon az eseményekre.

Nektek hogy tetszik ez a megoldás?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejönne egy ilyen eszköz a játékba?

  • 88 %
  • 13 %