R8 Revolver vs Desert Eagle - Metát teremt a fnatic?

R8 Revolver vs Desert Eagle - Metát teremt a fnatic?

JW, a troll újra lecsapott, ezúttal Revolverrel a kezében.

Remélem mindenki emlékszik azokra a boldog békeidőkre, amikor az R8 Revolver megjelent. 2015 decemberében gyakorlatilag a Mikulás hozta azt a fegyvert, ami 5 perc alatt tönkretette az egész játékot.

Kis túlzással Mirage palotából falon át el lehetett vele lőni Inferno B lerakójára. Olyan erős volt a pisztoly, hogy nem volt értelme mást használni. Rövid időn belül persze jött a nerf, ami után viszont már semmi értelme nem volt Revolvert vásárolni, főleg, hogy a Desert helyett vehettük meg azt.

Pedig statisztikáiban nem egy rossz fegyver. Bal klikkes lövések esetén pontosabb mint a Desert, rövid és hosszútávon is, ugyanakkor sokkal lassabban vehetjük elő, lassabban is lő és a mechanikája miatt nehezebb is vele pontosan lőni. A fnatic veteránját, akiről egyébként tudniillik, hogy hatalmas troll tud lenni online, ez nem igazán zavarja és vígan szaladgál Revolverrel a kezében még az EPL meccseken is.

A vicces pedig az, hogy az esetek többségében jól sül el a dolog, többször láttuk már a napokban, ahogy dupla frageket lőtt vele a svéd. Olyannyira megtetszett most JW "trollkodása", hogy MM, FACEIT és ESEA szervereken is egyre többet látjuk, halljuk a Revolvert.

Persze ha minket fejelnek ki vele, az talán a legbosszantóbb dolog a játékban, de ha mi forgatjuk a fegyvert és beadja a fejeseket, akkor garantált az elégedettség és a nevetés. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik fegyvert szereted használni?

  • 14 %
  • 65 %
  • 21 %