Highlander, Combo és Aggro: Demon Hunter deckek brutális winrate-tel

Highlander, Combo és Aggro: Demon Hunter deckek brutális winrate-tel

Várható volt, hogy mindenki ráröpül majd a HS új classára.

Hivatalosan is megérkezett a Year of the Phoenix, vele együtt befutott a Demon Hunter és a Wild rotáció is. Az új hős azonnal felforgatta a Standard metát, nem kis feladat vár a fejlesztőkre, mivel az egyensúlyt rövid határidővel meg kell teremteniük. Természetesen az első hypehullám után fokozatosan eshetnek vissza Illidan számai, de jelenleg nem kérdés, hogy milyen paklikkal érdemes játszani.

Highlander Demon Hunter - 63,7%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAea5Ax78owORsQOHugOLugPJugPMugPXuwPmuwOcvAPDvAPJvAOZvQPWvgPmvgPtvgOEwwP3wwO6xgPHxgPZxgPaxgPVyAPXyAP+yAP/yAOcyQPZ0wPb0wPd0wP41gMAAA==

Nagyon drága, de tökéletesen teszi a dolgát a Highlander változat, amiben ott szerepelnek a már jól ismert Legendaryk, mint a Dragonqueen Alexstrasza és Zephrys. Folyamatosan lehet generálni a tempót, amiben sokat segít a Hero Power. Nyugodtan fel lehet venni arccal a sebzést, az Aldrachi Warbladesből származó Lifesteal általában elegendő gyógyítást biztosít. 

Aggro Demon Hunter - 70,5%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAea5AwTMugPDvAPtvgPaxgMNh7oDi7oDyboD17sD4LwDusYDx8YD2cYD18gD98gD/MgD/sgD/8gDAA==

A játékok helye az arc, tudja ezt a Demon Hunter is, amiben a dupla Imrisoned Antaen és dupla Priestess of Fury váratlan meglepetéseket tud okozni. A Tauntok sem okozhatnak problémát, mivel Maiev Shadowsong és Kayn Sunfury is megoldást kínál. A Metamorphosis 7 manáért biztosít 10 sebzést, amit nyugodtan lehet burstként használni. 

OTK Demon Hunter - 62,1%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAea5AwauugPMugPDvAPtvgPaxgPUyAMMh7oDyboD17sD4LwD98MDx8YD2cYD1cgD18gD2dMD29MD3dMDAA==

A legizgalmasabb változat az OTK/Combo amiben Kael'thas Sunstrider viszi el a show-t. A 0-1 manás spellek és a különleges képesség tökéletesen passzol a dupla Inner Demon mellé, amikkel 16 sebzés pillanatok alatt kipréselhető az arcotokból. A Skull of Gul'dan egyszerűen félelmetes, de kétszer meg kell gondolni, hogy van-e elég hely a kézben. A kifogyhatatlan laphúzás néha túlságosan is sok erőforrást generál, továbbá érdemes figyelni az Outcast mechanikára, mivel akkor is ott az OTK a kézben, ha túl drágának tűnnek a spellek manaköltségei.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik változat tetszik a legjobban?

  • 30 %
  • 60 %
  • 10 %
  • 0 %