Magyar közvetítésen szoríthatsz bluerzornak az LFL döntőjében!

Magyar közvetítésen szoríthatsz bluerzornak az LFL döntőjében!

Bluerzor ott lesz az EU Mastersen, de még egy kihívás vár rá a francia ligában.

Ismét lesz magyar játékos az EU Masters sorozatban, ugyanis Subicz "bluerzor" Dániel és csapata, a GamersOrigin 3-1 arányban legyőzte a Misfits Premier csapatát a tegnapi párharcban. A magyar idéző ismét nagyszerű teljesítményt tett le az asztalra és magabiztosan irányította társait a döntő felé vezető úton. Bluerzor ma este az LDLC OL ellen bizonyíthat a fináléban, ami már második LFL döntője lesz a fiatal junglernek. 2018-ban felért a csúcsra a Team Vitality Academyvel, most ismét itt áll előtte a hatalmas lehetőség. A Bo5-ös összecsapást élőben, magyar nyelven követhetitek!

A Misfits Premier elleni küzdelem után magabiztosan nyilatkozott nekünk a francia liga legjobb dzsungelese.

Az alapszakaszban 0-2-vel álltatok a MSF ellen, azonban a tegnapi meccsen esélyt sem adtatok nekik. Hogyan készültetek az összecsapásra?

"Igazából az alapszakasz annyira nem számít, hiszen BO1 meccsekről van szó, amiben bármi megtörténhet. A rájátszásban kell felkészülni, általában ott derül ki, hogy ki is valójában a legerősebb csapat. Nagyon fel voltunk készülve, és ez szerintem látszódott is a játékunkon, 3 hét majdnem mindennapos kemény gyakorlás áll a dolog mögött."

Az EU Masters slot már zsebben, de a francia bajnoki cím még várat magára. Mit vársz az LDLC OL ellen?

"Számomra a Misfits az nagyobb falat volt, mint az LDLC. Nem tartom olyan erős csapatnak őket, nem nagyon tudom, hogy sikerült dominálniuk az alapszakaszt. Nem szabad túl magabiztosnak lennünk, de hogyha úgy játszunk mint tegnap, illetve mint a scrimeken, akkor egy laza 3-0-t tippelek a mai napra."

Mit üzensz a rengeteg magyar rajongódnak, akik egy emberként szorítanak érted, Magyarország jelenleg legmagasabban rangsorolt LoL játékosáért?

"Nagyon jól esik nekem, hogy ennyien szurkolnak/szurkoltok, mindenkinek nagyon hálás vagyok. És nagyon szépen köszönöm a rengeteg bizalmat, többet számít, mint gondolnátok! <3"

A magyar közvetítés 17:30-kor kezdődik az Esport1.hu-n, nézzétek az élő streamet, gyűjtsétek a pontokat, látogassatok el az E1 Piacra és szurkoljatok bluerzornak az újabb tornagyőzelemért!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted nyerni fog a GamersOrigin?

  • 82 %
  • 15 %
  • 3 %