Rangadó a nemes célért: Újpest - DVSC adománygyűjtő összecsapás szombaton!

A hétvégén a negyedik fordulóját rendezik az NBI FIFA20 Challengenek, és most az Újpest a DVSC ellen játszik, valamint nyereményjáték is lesz.

Húsvét hétvégéjén sem maradnak a rajongók futball nélkül, bár az NBI szünetel a járvány miatt, és inkább az otthonmaradásra buzdítanak, a FIFA20-ban mégis Újpest FC DVSC rangadót rendeznek. Az eddigi fordulókhoz hasonlóan most is két játékos kap lehetőséget, a liláktól Csongvai Áron, míg a piros- fehérektől Haris Attila ragad kontrollert. Két nagyon fiatal ám annál tehetségesebb játékos bizonyíthatja, hogy a virtuális pályákon is képesek helytállni. A soron következő, 28. magyar bajnoki fordulóban a Debrecen amúgy is az Újpest FC-hez látogatna, és bár a való életben ez nem történik meg, képletesen annál inkább.

A szokásokhoz híven kiválasztották a csapataikat a srácok, Áron a már korábbi edzőmérkőzésen tesztelt PSG-vel fut ki a gyepre, Attila viszont a Premier Leagueből választott magának, méghozzá a Liverpool. Két félelmetes gárdáról van szó, hiszen elképesztő keretekkel rendelkeznek, és nehéz is lenne kiemelni posztot vagy játékosokat, de Neymarra, Mbappéra az egyik oldalon, és Van Dijkra, valamint Salahra érdemes lesz odafigyelni. Elsősorban azonban a két futballista lesz a fókuszban, mert az eddigi hétvégéken nagyon izgalmas találkozókat láthatott a nagyérdemű és ez valószínűleg most sem lesz másként. A meccset április 11-én szombaton 14 órától Twitchen és Facebookon is élőben lehet követni.

A szórakoztatás mellett a járvány elleni harcban és a munkájában is lehet támogatni az Országos Mentőszolgálatot. Ezt egyszerűen meg lehet tenni, hiszen a Twitch csatorna alatt elhelyezett Donate gombra kattintva elküldhető az adomány.

Ezen kívül is lesz miért nézni az adást, hiszen a OneBlade jóvoltából egy nyereményjátékban is részt vehetnek az érdeklődők. Pénteken 18 órától az alábbi Facebook poszt alatt kell leírni hozzászólásban a nyertes csapat nevét az első mérkőzés lefújásáig. Azon játékosok között, akik eltalálják a pontos végeredményt, kisorsolásra kerül egy borotva.

Az összecsapás tehát április 11-én szombaton 14 órától veszi kezdetét - Facebook & Twitch -, az oda-visszavágó után pedig egy interjút láthattok a két játékossal.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!