Bluerzor megcsinálta: Újra francia bajnok lett a legjobb magyar dzsungeles

Bluerzor megcsinálta: Újra francia bajnok lett a legjobb magyar dzsungeles

Egyetlen pillanatra sem volt kérdés, hogy melyik csapat az erősebb.

Subicz "bluerzor" Dániel, csapatával a GamersOriginnel viszonylag könnyedén jutott be az LFL, a francia topliga tavaszi rájátszásának döntőjébe, de arra senki sem számított, hogy ennyire nagy lesz a különbség a liga legjobbjai között. Az LDLC OL tulajdonképpen nem csinált semmit három mérkőzésen keresztül, így 2018 után ismét francia bajnoki címet ünnepelhetett a legmagasabban rangsorolt magyar játékos. 

Nézd meg esport2tv [HU] LFL 2020 - GamersOrigin vs. LDLC OL (Bo5) - !pontgyűjtés !piac című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A magyar nyelvű közvetítésen több százan szurkoltak Magyarország legjobb junglerének, hogy összejöjjön a történelmi tett, de igazából meg sem kellett izzadnia a GO-nak annyira sima volt a döntő. Az első meccsen Bando Renektonja ideig-óráig okozott csak problémát, utána a hatalmas krokodil is behódolt a GO akaratának. Vetheo rengetegszer halt meg, miközben toucouille Lucianje elképesztő sebzést tolt ki magából. Érződött az LDLC OL-en, hogy szeretnék elhozni a Bo5-ös széria első meccsét, de a hibáikat könyörtelenül kihasználta a GO, ami a győzelmet jelentette bluerzoréknak.

A második mérkőzésre egyszerűen nincsenek szavak. A mutatott játék alapján csak egyetlen csapat volt a szurdokban, a GamersOrigin. Az alapszakasz bajnoka rosszul draftolt, felesleges fightokat kezdeményezett, ezért óriási stomp lett az összecsapás vége. 2-0 után egy lassabb compot rakott össze Quaye, ezért nem volt meglepő, hogy az early game-ben még YellOwStaRék vezettek. Ahogy haladt előre a timer, úgy kezdett el működni a Karthus jungle és a Varus ADC. Bluerzor sebzésére nem volt válasza az LDLC-nek, könyörtelenül beledöngölte a Szurdokba a GO papíron erősebb ellenfelét.

Végeredmény: LDLC OL vs GamersOrigin 0-3

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The squad ????

Subicz “bluerzor” Dániel (@bluerzorlol) által megosztott bejegyzés,

Az erődemonstráció megmutatta, hogy az EU Mastersen sem lehet más bluerzorék célja, mint a végső győzelem megszerzése. Alapos felkészüléssel, átgondolt draftolással és kiváló játékkal letarolhatják az európai bajnokcsapatokat, ami belépő lehet a magyar dzsungeles számára akár a LEC-be is. 

Az Esport1.hu és az összes magyar LoL rajongó nevében szeretnénk gratulálni bluerzornak a második francia bajnoki címéhez!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.