Legnagyobb vesztesek a 10.7-es LoL frissítésben

Legnagyobb vesztesek a 10.7-es LoL frissítésben

A Fiddlesticks rework nem úgy sült el, ahogy azt a Riot Games várta volna.

Szép számmal érkeztek gyengítések a LoL jelenlegi, 10.7-es patchében. Ezek közül kiemelkedik a Fiddlesticks rework és VFX frissítés, ami teljesen átalakította a madárijesztő kitjét, de a változtatások nem úgy sültek el, ahogy azt a játékosok remélték. Az alábbiakban megtaláljátok azokat a hősöket, akik a legnagyobb visszaesést produkálták az elmúlt időszakban.

Fiddlesticks

Még félelmetesebb, még hátborzongatóbb, és sajnos még gyengébb lett a LoL madárijesztője. Miden egy nem túl acélos 42,61%-os győzelmi arányt képes felmutatni, aminél bár jobbak a support számai (43,09%), ezzel nem sokra mennek az idézők. A fejlesztők is úgy gondolták, hogy a jungeles szerep lehet majd az, ahol megveti a pálcikalábait a karakter, de a 45,72%-os win rate nem erről tanúskodik. Hiába lehet Fiddle-lel szólóban farmolni a dzsungeles táborokat, hiába rendelkezik jelentős burst sebzéssel, a hotfixek ellenére használhatatlan jelenleg, ezért sem a casual réteg, sem a kompetitív mezőny nem erőlteti a champet.

Garen

Miden és topon is visszaesett 50% alá a hős győzelmi mutatója, ami magával rántotta a népszerűségi rátát is. A pörgését és a tankosságát is megvágta a Riot, azonban ez még nem a világvége. Továbbra is választható alternatívát jelent az Ireliák és Jaxek ellen, de Viktor és Kled sem örül, ha elindul felé Demacia ereje. Egyelőre a 10.8-ban úgy tűnik, hogy végre békén hagyják a bruiser karaktert, akit akár full attack speedre is lehet építeni bizonyos ellenfelek ellen.

Wukong

A Majomkirály alig érkezett meg mini-reworkölt formájában azonnal kikerült a kompetitív metából. A LEC meccsin egyáltalán nem lehet választani a hőst jelenleg, az LPL-ben pár próbálkoztak vele, gyorsan megtalálták a gyenge pontjait. A low ELO inkább bízik a karakterben, de már messze nem olyan erős, mint az első napokban. A hotfix megtette hatását, ennek köszönheti a felső ösvény, hogy megszabadult a botját pörgető champtől. A győzelmi arány még így is kecsegtető, de a folyamatos visszaesés heteit éli meg minden idéző.

A statisztikák alapján sem a Talon, sem a Nocturne nerf nem zavart sok vizet, mindkét hős megállja a helyét a jelenlegi körülmények között, annak ellenére, hogy népszerűségük tekintetében lenne még mit javítaniuk.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik Fiddlesticks tetszik jobban: régi vagy új?

  • 23 %
  • 6 %
  • 13 %
  • 58 %