2800 dustból összerakható az Aggro Totem Shaman

2800 dustból összerakható az Aggro Totem Shaman

Nem ez a deck váltja meg a világot, de olcsósága miatt érdemes rá figyelni.

A Demon Hunter ismét visszakapaszkodott a meta élére, annak ellenére, hogy már egyszer kapott egy nagyobb nerfcsomagot. A Blizzard nem bánt túl bőkezűen a gyengítésekkel, de nem is ez volt a célja. Megpróbálták megfogni Illiadn terjeszkedését, ami többé-kevésbé sikerült is. Más változatok is hódíthatnak most már a ladderen, mint a Galakrond Warlock, a Non-minion Mage, a Galakrond Secret Rogue és a Resurrect Priest. WiRer azonban nem ezeket a deckeket részesíti előnyben, hanem összerakott egy Totem Shamant, ami tényleg faék egyszerűnek tűnik, és legalább annyira olcsó is.

wiRer's Totem Shaman

Deck kód: AAECAaoIAA+BBL4G8AeTCcaZA7WfA52jA9qlA/mlA/2nA7WtA7atA/muA5a5A96+AwA=

A deck mögötti koncepció nem most született meg, ugyanis az olcsó lények, a buffolási lehetőségek és a Magic Carpetből kinyerhető potenciál már a Zoo Warlockban is jelen volt, azonban a totemek eddig nem igazán kerültek az előtérbe Thrall deckjeiben. A Totemic Might és a Totemic Surge 0 manáért képes olyan boardot felépíteni, amivel meggyűlik a baja az összes ellenfélnek. A Hero Power tökéletesen beleillik a felépített stratégiába, de az igazán nyerő lap az a Totemic Reflection. +2/+2 buff és egy másolat valamelyik hasznosabb totemről? Csak ezért az egy deckért érdemes előhúzni a lapot a porosodó fiók aljáról.

A kéz utántöltése nem egyszerű feladat, de a két Mana Tide Totem és az Evil Totemek elegendőnek tűnnek ebben a korai verzióban. Csodát nem szabad várni a 2760 dustért legyártható Totem Shamantól, de ha van két, még nem betört Splitting Axe a collectionben, akkor itt az idő belerakni őket ebbe a deckbe.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te adsz egy esélyt a Totem Shamannak?

  • 22 %
  • 56 %
  • 22 %