Legnagyobb nyertesek a LoL 10.7-es frissítésében

Legnagyobb nyertesek a LoL 10.7-es frissítésében

Egy-két jól elhelyezett buff megtette hatását az elmúlt napokban.

A népszerűtlen hősök közül többet is felkarolt a Riot Games, hátha sikerül visszacsalogatni ezzel azokat az idézőket, akik elhagyták a Szurdokot, mivel mainjük teljesen értelmét vesztette az egyensúlyra vonatkozó változtatások következtében. A 10.7-es frissítésben az alábbi championok statisztikái javultak a legnagyobb mértékben.

Nasus

A minionok legnagyobb ellensége a Witherre és a Spirit Fire-re kapott kisebb erősítést, de ez pont elég volt ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Az erősítések hatására átlépte az 50%-os határt, de még mindig nem lehet besorolni a ténylegesen használható toposok csapatába. Egy-egy pocket picknek el lehet hozni, de sokat nem szabad várni tőle. 

Xin Zhao

A passzív gyógyítás megugrott, a győzelmi százalék azonban csak minimálisan javult. Az érzékelhető változás a népszerűségében van, nem véletlen hozta be Grim Ravens Loxigar is a K&H MNEB League of Legends alapaszakaszának 12. fordulójában. 

Ivern

Továbbra is a népszerűtlenségi listák legalján helyezkedik el az erdő lényeinek legjobb barátja, de a buffok elindították a kimutatható statisztikák irányába. Egy jó csapatban, értő kezek között óriási potenciál rejtőzik a nyurga lényben, aki második támogatóként segítheti társait a győzelem felé vezető úton.

Riven

Plusz tankosságot kapott az Awaken videó egyik sztárja, de ez sem segített rajta igazán. Még mindig csak otp játékosok kezében fordul meg a karakter, ami mutatja, hogy mennyire a meta széléről próbálja visszaverekedni magát. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, de jelentősebb változásoknak kell bekövetkeznie a felső ösvényen, hogy Riven régi fényében tündököljön. 

Galio

Az utli elnyomása után csak egy helyre kell csoportosulnia a szövetséges hősöknek, hogy Galio extra támogatásából részesüljenek. Az átalakított Hero's Entrance megtette hatását, midesként és supportként is hatalmasat lépett előre a kolosszus. Ezzel párhuzamosan a népszerűsége is megugrott Platinum rang felett, ezért ne lepődjetek meg, ha a csapattársak, vagy az ellenfelek beválasztják a hőst.

A felsoroltakon kívül érdemes röviden kitérni Kai'sára, aki az erősített Supercharge ellenére visszaesett, vagy Talonra, aki a nerfek ellenére továbbra is az egyik legerősebb középső ösvényes a mostani metában.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kell még Nasusra buff?

  • 78 %
  • 17 %
  • 5 %