Full ötcsillag skilles csapat? Drága, de most már megépíthető!

Full ötcsillag skilles csapat? Drága, de most már megépíthető!

Nagyon jó hír érkezett azok számára, akik rajonganak az Elasticoért, ugyanis egy frissítés után összeállítható az 5 csillagos FUT csapat.

Azután, hogy megjött a játékba a Burnley kapusának, Nick Popenak a különleges FUT Birthday SBC 87-es lapja, már van kapus is 5 csillagos skill moves értékkel.

Nem csak emiatt, más mutatókat is figyelembe véve nem is lett rossz ez a verziója, igazából felveszi a versenyt a legjobb hálóőrökkel a játékban, és akár még a támadásokban is besegíthet, persze ehhez azért kell bátorság.

Azzal pedig, hogy ő is öt csillagos, a FIFA20-ban minden pozícióra jut egy olyan játékos, aki ezt elmondhatja magáról. Ez a tény megihlette a közösséget is, és nem is kellett sok idő, hogy összeállítsák az ultimate kezdő 11-et, ahol a legügyesebbek kaptak helyet. Nagyságrendileg 20 millió coinból lehet beszerezni ezeket a kártyákat, de az áráért legalább egy komoly 100 kémiás együttes üti a markunkat.

Pope kapta a nemes feladatot, hogy a hálót megvédje a labdától, de azért az előtte lévő alakzatoknak is lesz ebben szerepe:

Juan Cuadrado Bajnokok Ligája lapját pakolták a jobb szélre. Jordan Amavi, korábbi Aston Villa játékos - jelenleg Marseilleben rúgja a bőrt -, FUT Birthday SBC lapját helyezték ki a bal szélre. Középen a Bayern Münchenből Lucas Hernandez (FUT Birthday SBC) látható és mellé meglepő módon a Manchester Unitedből Marcus Rashford (FUT Birthday SBC) került. Ő egyébként támadó, de nem vicceltek az új posztjával, mivel derekasan ellátja ezt a feladatot is. Egyébként nem ez az első, hogy pozíciót vált, a TOTW18 alkalmával bal szélső középpályásként jelent meg. A pálya középső harmadában szintén két FUT Birthday SBC kártya fedezhető fel, Malang Sarr és Paul Pogba személyében. Őket a Team of the Year C.Ronaldo és a Headliners Neymar egészíti ki. Elől Kylian Mbappé jelenléte abszolút várható volt, társaként viszont a Fiorentinában levezető Frank Ribéry neve szerepel. A Shapeshifters második együttesében megjelenő lapja elég combosra sikeredett, ráadásul ST poszttal látták el, így tökéletesen beleillik a mostani csapatba is.

Ezt a kezdőt azért nem egy egyszerű dolog összerakni, mivel nagyon drága, másrészt elképesztő szerencse kellene csomagból beszerezni őket. Vannak azért alternatívák is, és nem kell az embernek a gatyáját ráfizetni, ha ilyen együttest akar, hiszen Joao Cancelo speciális, 87-es lapja vagy Marcelo alap kártyája is öt csillagosként van megjelölve. De további játékosokból is lehetne válogatni: Thiago Alcantara, Philippe Coutinho, Jadon Sancho, Riyad Mahrez, Wilfried Zaha, Ousmane Dembele, Quincy Promes, Diego Costa, Nani, Ricardo Quaresma, David Neres, Marlos, Allan Saint-Maximin, Eljero Elia, Vinicius Junior és Xherdan Shaqiri.

Csak, hogy a névsort tovább fokozzuk, Roberto Firmino nemrég szintén öt csillagossá vált egy upgrade révén, de akár Joao Felix és Zlatan Ibrahimovic is szerepelhet a kívánságlistán.

Ha pedig valaki ikonokban gondolkozna, akkor sem kell csüggednie, hisz Roberto Baggio, Ronaldinho, Ronaldo Nazario, Diego Maradona, Zinedine Zidane vagy Andrea Pirlo szintén a ötösök táborát erősíti.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön ez a csapat?

  • 20 %
  • 67 %
  • 0 %
  • 13 %
  • 0 %