Kompenzációt követelnek a dühös LoL játékosok a gyakori szerverhibákért

Kompenzációt követelnek a dühös LoL játékosok a gyakori szerverhibákért

Teljesen érthető a felháborodás, de nem mindenért a Riot Games a felelős.

A Riot Games komoly változtatásokat eszközölt az eseményekhez kapcsolódó tokenek megszerzésével kapcsolatban, ami megnehezíti az idézők számára ezeknek a virtuális fizetőeszközöknek a gyűjtését.

Nem is lenne ezzel az új rendszerrel probléma, de a Galaxies - Dark Star Malphite köré épülő event rövid, mindössze négy hetes időszaka alapból megköti a játékosok kezét. Hiába van a legtöbb gamer otthoni száműzetésben, az élet nem állt meg és sokak számára most is problémát jelent, hogy időt szakítsanak kedvenc játékukra. Ezért is erősödtek fel azok a hangok, amelyek a Riot Gamesen követelik, hogy a szerverhibákból kieső LoL-ra fordítható időt valamilyen kompenzációval tolerálják. Egyszeri küldetés, amik bónusz tokeneket jelentenek, esetleg könnyítése a mostani missionöknek? Igazából mindegy a summonerek számára, a lényeg, hogy ne maradjanak üres kézzel.

A Night & Dawn eseménybelépő megvásárlói találkozhattak már hasonló szituációval, akkor 100 token ütötte a dühös játékosok markát. Most is valami hasonlót kéne eszközölni a Riotnak, hiába nem tőlük eredeztethető a probléma. Az internet világszerte leterhelt, amire nem készültek fel a legnagyobb cégek sem, ezért akadoznak a szerverek, vagy egyszerűen fogják magukat és beadják a kulcsot. Még EU Masters mérkőzéseket is el kellett halasztani ilyen anomáliák miatt, hiába zajlanak azok a mérkőzések teljesen más kliensben és környezetben. Remélhetőleg a Riot reagál majd valamit a többszöri EU és NA szerver shutdownokra. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted a Galaxies Event Passt?

  • 17 %
  • 3 %
  • 14 %
  • 67 %