Nézd magyar nyelven a LEC döntőt!

Nézd magyar nyelven a LEC döntőt!

A magyar League of Legends közvetítések visszatértek!

Izgalmas hétvége előtt áll a League of Legends e-sport, hiszen az LCS-ben, valamint a LEC-ben is érkeznek a tavaszi szezon utolsó küzdelmei. Az utóbbi nemcsak azért lehet érdekes a magyar nézőknek, mert az európai régióról van szó, hanem azért is, mert magyar nyelven is követheti majd bárki az adást. Bő egy éves kihagyás után a Riot Games ismét megadta a jogot arra, hogy létrejöjjön egy színvonalas magyar nyelvű közvetítés a LEC mérkőzéseire.

Szombaton az elődöntő keretén belül a G2 Esports találkozik ismét a MAD Lionsszel, akik a rájátszás első körében egyszer már elbántak a szamurájokkal, vajon meg tudják ezt ismételni még egyszer? A jó meccs garantált, a mikrofon mögött pedig Pierce és DamilosK várnak majd titeket.

Ezután jön az, amiért az elmúlt hetekben minden játékos keményen dolgozott, április 19-én, vasárnap kezdődik a LEC 2020-as tavaszi szezonjának döntője. Az biztos, hogy az egyik résztvevő a Fnatic lesz, ellenfelük viszont a MAD Lions vs. G2 Esports összecsapásból kerül ki. A házigazdák e jeles eseményen nem mások lesznek, mint Pierce és Arwyll, akik egykoron elindították a magyar nyelvű profi LoL mérkőzések közvetítésének hagyományát.

Megvannak a meccsek, és az is, hogy kik hozzák el Nektek őket magyar nyelven, de hol és mikor lehet nézni?

Az április 18-án, vagyis szombaton megrendezésre kerülő elődöntőt 17:00-tól ITT KÖVETHETITEK az Esport2TV csatornán, a vasárnapi döntőt pedig ITT szintén 17:00-tól, szintén az Esport2TV-n!

Ne feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy E1 pontot kaptok, amit aztán menő jutalmakra válthattok be a Piacon! Küldetéssel is készülünk nektek, szóval érdemes lesz arra is figyelnetek!

Jó szórakozást, és jó szurkolást kívánunk mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.