Jövő héten érkeznek a HS nerfek, 9 lap gyengülhet

Nincs több rejtély, kilenc kártya készülhet a gyengítésekre.

Köztudott tény volt, hogy a Demon Hunterek alapjaiban változtatják meg a Hearthstone Standard metáját. Az első adag nerfre nem is kellett sokat várni, két nappal az Ashes of Outland élesítése után máris lesújtott a kalapács. Itt azonban még nem ért véget a Blizzard akciója, ugyanis több lap ismét a fejlesztők célkeresztjébe került.

A Bad Luck Albatross, Kael'thas Sunstrider, Frenzied Felwing és Sacrificial Pact változtatások a Standard formátumba hozhatnak megváltást, a Bloodbloom és Open the Waygate módosítások a Wild playereknek nyújthatnak átmeneti megoldást a problémáikra. Itt azonban nem értek véget a játék egyensúlyának fixálásához szükséges lépések. Illidan három lapja csatlakozik még a nerfre várakozó csapathoz, ezeket Dean Ayala erősítette meg az egyik legnagyobb közösségi oldalon.

Battlefiend, Altruis the Outcats és Glaivebound Adept

A Battlefiend elképesztően erős early game-t biztosít a Demon Hunter számára, nem is kérdés, hogy csökkenteni kell a 2/2-es értékeket. Az Altruis Legendary kategóriába esik, de minden DH pakliból kihagyhatatlan, annyira flexibilis és hatékony. Kezdőkézben minden esetben tartani kell, ugyanis a képessége miatt mindig van benne potenciál. A Glaivebound Adept kicsit kilóg a sorból, mert egy példánynál többet nem is érdemes belőle használni a legtöbb Aggro/Temp Demon Hunter deckben, de a Blizzard mégis úgy gondolta, hogy unbalanced a lap.

Az összes nerf egyben érkezik meg az éles szerverekre valamikor a jövő hét eleljén. Már most lehet dörzsölni a kezeket, ugyanis garantáltan visszakapjátok a gyengített kártyák teljes gyártási költségét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek is szükség van a Glaivebound Adept gyengítésére?

  • 64 %
  • 36 %