Ezek a legjobb ADC-k  a 10.8-ban egy Challenger játékos szerint

Ezek a legjobb ADC-k a 10.8-ban egy Challenger játékos szerint

Egy Challenger ADC main osztotta meg tapasztalatait a jelenlegi lövész metáról.

Jurassiq neve ismerős lehet a hardcore LoL rajongóknak, ugyanis az amerikai játékos egykor a Golden Guardians Academyben is játszott, majd több amatőr csapattal is szép sikereket ért el. Legnagyobb eredménye, hogy a 2018-as Tyler1 Championship Series csúcsáig jutott aktuális klubjával, a Polar Ace-szel. Ezzel 10 000 dollár ütötte a markát, ami nem rossz pénz egyetlen hétnyi LoL-ozásért. Az ex-profi most tapasztalatait osztotta meg arról, hogy milyen ADC-ket érdemes játszani a jelenlegi, azaz 10.8-as ranked metában.

Tier S - Miss Fortune, Varus és fasten Senna

Jurassiq szerint olyan lövészek tartoznak a legerősebbek közé, akik akár vakon is elhozhatóak, mivel komoly meccsfordító képességekkel rendelkeznek. Mindhárom hős ultija képes önmagában megnyerni a csapatharcokat, miközben ösvényfázisban is van bennük kakaó. Talán Senna lóg ki a sorból, mivel mellé kell egy olyan support, aki tudja, hogyan működik a fasten/funneling technika. Alacsonyabb ELO-ban ezzel nem érdemes próbálkozni, ott a jól bevált ADC-support felállást részesítsétek előnyben.

Tier A - Aphelios, Kalista, Draven, Xayah

Mindegyik hőshöz kell bizonyos szintű mechanikai tudás, mivel hiába erősek önmagukban is, egy gyengébb képességű játékos sosem tudja majd kihozni belőlük a maximumot. Aphelios és Kalista is kapott nerfeket a 10.8-as patchben, de még mindig a legjobb late game lövészek közé tartoznak. Draven ezzel szemben a mérkőzések korai szakaszában képes pusztítást végezni, egy Bloodthirster/Infinity Edge elég neki ahhoz, hogy azonnal meginduljon. Xayah egy jó mindenes, aki Rakan oldalán fejti ki a legnagyobb hatást a meccsekre, de más kezdeményező támogatók mellett is nagyszerűen teljesít.

A fenti hét hős volt az, akiket akár vakon is ajánlott elhozni, de az adott pick/ban helyzetnek megfelelően Ezreal, Caitlyn, Kai'Sa, Lucian és Ashe is működik. A többi karaktert Jurassiq a Tier C-be sorolja, jobb ezeket elkerülni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen szerepekben játszod Sennát?

  • 23 %
  • 58 %
  • 16 %
  • 3 %