Hirdetés

"Hiányzott a játék, és most végre kipróbálhatom a streamelést is" - Mogács Dániel interjú

Egy hosszabb beszélgetésből megtudtuk milyen játékokat szeret, miért streamel, mit gondol az e-sportról és a jövőben néhány apróbb tervéről is beszámolt nekünk.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Mogács Dániel neve valószínűleg sokaknak ismerős, a népszerű humorista sokféleképpen örvendeztette már meg rajongóit az elmúlt évek során. Most a járvány ideje alatt másféle tartalomgyártásban is megmutatja magát, hiszen elindította saját Twitch csatornáját, ahol többféle játékkal igyekszik szórakoztatni a követőit. Rengetegen nézik például, ahogyan a The Witcher 3-ban Geraltként levadássza a legkülönfélébb szörnyeket, és közben a stílusos humorával fűszerezi meg a kalandokat. Nagy FIFA-sként újra belevágott a FIFA20 Ultimate Team módjába is, de a palettán még sok érdekességgel lehet majd találkozni. Az interjúban, amely inkább nevezhető már podcastnak, beszélgettünk vele a gamer múltjáról, és hogy milyen játékokat szeret. Továbbá kitértünk rá miként jött elő nála a streamerkedés ötlete. Hogyan sikerült azt megvalósítania, milyennek találja a nézőkkel való kommunikációt és az interakciókat. Szóba került még az e-sportok világa is, ugyanis határozott véleménye van a virtuális sportokról, viszont mivel egy kicsit jobban megismerkedett a videójátékok eme vonalával, gyökeresen megváltozott a látásmódja. Egy szó, mint száz, nagy hatással van az életére a gaming, így ebből a hosszabb és kötetlenebb párbeszédből sok érdekesség kiderült:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
11 db hozzászólás
 • taizunhun 2 éve
  Meglepő, hogy milyen jól csinálja. Ott voltam a legelső streamben is és azóta nagyon sokat fejlődött, meg is látszik a nézők számán
  0 0 Válasz
 • Valynn 2 éve
  ennek örülök
  0 0 Válasz
 • Sairentou 2 éve
  MoggerGamer
  0 0 Válasz
 • huncutka200 2 éve
  .
  0 0 Válasz
 • Tarajoskapitany 2 éve
  ídekes
  0 0 Válasz
 • Kukkucin 2 éve
  Mogács mester a legnagyobb ikon !
  0 0 Válasz
 • Leazly 2 éve
  Humoristából E-sportoló????
  0 0 Válasz
 • lilmenuxd 2 éve
  Valahogy megkell élni
  0 0 Válasz
 • krushvagyok 2 éve
  nagyon jora sikeredett a podcast! ????
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 2 éve
  Nagyon szeretem Mogácsot nagy pacsi neki
  0 0 Válasz
 • icemaster2020 2 éve
  Nézd má ott a Kazimél Lóbelt
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!