Válságban a Call of Duty funkciója, menekülnek a játékosok

Válságban a Call of Duty funkciója, menekülnek a játékosok

Hatalmas megoldandó probléma előtt az Activision és az Infinity Ward.

A 2019-es Call of Duty: Modern Warfare és a Call of Duty: Warzone is elképesztően sikeres rajtot vett, de a tökéletes battle royale élményhez nem elég a Plunder mód, vagy a megfelelően kiegyensúlyozott járművek felbukkanása. A virtuális katonák szeretnék, ha minden esetben a skill döntene arról, hogy melyikőjük harap fűbe. Nem véletlen kezdtek el lázadozni a konzolos Warzone játékosok, hogy inkább kikapcsolják a crossplay funkciót, mert jelen esetben teljesen vállalhatatlan a csalók száma PC-n.

How do people get enjoyment out of this? 150+ kill aimbot and can't report because crossplay from r/modernwarfare

Az Infinity Ward korábbi jelentésében elárulta, hogy közel 70 000 cheatertől sikerült már megszabadulniuk, de hiába a magas szám, a több tízmilliós bázis mellett ez elhanyagolható. A csalók a Warzone-ban és a sima Modern Warfare-ben is úszkálnak a gyilkosságokban, legyen szó egy kis aimbotról, esetleg egy minőségi wallhackről. Már alapból a crossplay kényes terület, mivel egérrel és billentyűzettel még úgy is könnyebb fragelni, hogy a konzolosok beépített aim assistot kapnak.

Ha a tömeges elvándorlás továbbra is jelen marad a Warzone-ban, akkor a 150 fős lobbykat több ideig tart majd feltölteni platformtól függetlenül, így megnövekedett várakozási idővel érdemes kalkulálni. Hiába a jelentések, csak és kizárólag az Activision-Infinity Ward csapatán múlik, hogy mikor veszik elejét a tömeges csalásoknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már csalókkal az új CoD játékokban?

  • 27 %
  • 73 %

Partnereink ajánlata

Gamestar

  • hun_hetek 4 éve
    Nem értem minek csinál minden kiadó battle royale módot. Feleselges .
    0 0 Válasz
  • Chutbert 4 éve
    "esetben a skill döntene arról, hogy melyikőjük harap fűbe" Egy BR jatekban sokszor nem csak ettol fugg, sokkal inkabb a taktikatol es az helyzetfelismerestol. Nyilvan a Cheater eseteben teljesen mindegy.
    0 0 Válasz
  • Valynn 4 éve
    Miért jó csalni
    0 0 Válasz
  • arnold98 4 éve
    nem szeretem a csalókat
    0 0 Válasz
  • pusoklevente 4 éve
    A plunder mód játszahatatlanná kezd válni az utóbbi időben. Ellepték a solo játékosok, illetve olyan squadok akik nem a cash-t gyűjtik hanem campelnek vagy csak simán leszarnak mindent és ölnek. Ez sok szempontból baj. Pl. van egy solo játékos annyit csinál csak hogy fejleszti a fegyverét, mondjuk snipe-ol valahonnan, ott ül akit ér azt lelövi, ha esetleg megölted semmit nem kapsz érte szinte, mert nem gyűjti a cash-t, nem beszélve arról, hogy azonna spawnol, nincs késleltetés, és ugyan oda, tehát megölted és mire mennél tovább már ugrik a nyakadba... Hasonló a helyzet a 'lázadó' squadokkal, akik nem pénzt akarnak gyűjteni, csak kihasználni, hogy ebben a módoban lehet ölni, meg ha meghalsz respawnolsz és ölhetsz megint, nem gyűjtik a cash-t, többnyire úgy lehet velük összefutni, hogy campelnek valahol ás kinyírnak, ha visszamész megölni őket megintcsak semmit nem kapsz, mert nem gyűjtik a casht, azon kívül egy rögzített helyzetből nekik mindig előnyük lesz. Szürreális egy kicsit, mert nem ritka, hogy egy-egy területen mármár free-for all helyzet alakul ki, akár 4-5 squad is öli egymást, solo-k is, esélytelen, hogy ott csinálj valamit, még ha meg is ölsz egyet kettőt mire szednéd a lootját már vagy ugranak a nyakadba, vagy kisnipeolna, vagy egyszerűen csak tarkónlő a huszonhatodik random ember aki csak arra várt, hogy a kis dédelgetett távcsöves kis pisztolyával egy clean headshotot tudjon adni, vagy amíg lootolsz odamenjen a hátadhoz és kivégezzen, mert neki arra áll fel, hallani meg többyire nem fogod, mert lengedásan fos az audio. A balance is kicsit problémás, mert egy közelharcban beleeresztesz egy tárat valakibe és túléli, ő meg egy sima maroklófegyverrel belédlő kettőt és véged van... Ezen kívül nem tudom, hogy valaki észrevette-e már de a szerver szinkronizációjával sincs minden rendben, egy példa: Észreveszel valakit, elkezded lőni, és azt tapasztalod, hogy néhány találattal megöl, pedig nálad is mutatta, hogy adtál neki rendesen, aztán a játék visszajátsza neked az ő szemszögét, ahol nem csak néhány találat látszik, hanem sok, és esetenként nem is észleli az illető, hogy te elkezdted lőni, nála ez meg sem történik. Namost a két dolog az nagyon nem ugyan az. És jó nettel, normál pinggel játszok (50 ms körül általában) Tehát lenne azért mit javítani, de a fizetős MW-t se hajlandóan normálisan patchelni. Lassan egy hónapja kinn van a blattle.net launcherben egy "Breaking News" box, amiben leírják, hogy tudnak egy hibáról ami miatt emberek nem tudnak patchelni, mert vagy nagyon belassul vagy failel, és ez így nekik oké, hogy megveszed a játékot és lehet, hogy egyik napról a másikra összeszarja magát egy patch-nél.. hát így nehezen lehet elvárni, hogy az ingyenes módokat javítgassák.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!