Új mondatokat kap Illidan, Rogue skin érkezhet következőnek

Új mondatokat kap Illidan, Rogue skin érkezhet következőnek

Megosztott néhány gondolatot a Blizzard Hearthstone csapata a következő frissítésekről.

A Year of the Phoenix berobbant a Hearthstone világába, mindenhonnan a nerfek és a Demon Hunterek folynak manapság. A Blizzard fejlesztőcsapata sütkérezik a rivaldafényben, de maradt idejük arra, hogy néhány ötletet és frissítést megosszanak a közösséggel. Ezekre az újdonságokra számíthattok a következő időszakban!

Új mondatokat adnak Illidan szájába

Egyszerűen túl sokszor támad az arcával a Demon Hunter, ezért unalmasak lehetnek sokak számára ugyanazok a frázisok. A következő nagy patchben tovább bővühet Illidan szókincse, kicsit kevesebb "vengeance" nem ártott még senkinek. 

Auto-squelchre még mindig várni kell

Rengeteg kérés érkezik a Blizzardhoz, hogy vezessék be az automatikus némítás funkcióját, de ennek még nincs itt az ideje. A fejlesztők és tervezők nem szeretnék az emote-olást háttérbe szorítani, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy csendben szeretne-e játszani. 

Collection frissítés

A gyűjtemény kicsit már elavult, főleg mobil eszközökön nehéz kiigazodni benne. A jövőben mindenképp szeretnének ezen javítani, azonban a rövid távú célok között egyelőre ez nem szerepel.

Készül a Rogue hero skin

Valami legendás kinézeten ügyködnek a grafikusok, de több részletet nem osztottak meg erről a projektről.

Végül röviden kitért arra a csapat, hogy folyamatosan figyelik a Basic és Classic lapokat, így jött el az ideje annak, hogy a Priestnek gyakorlatilag a fél kezdőszettjét kicseréljék Standardban. Örülnek annak, hogy Alexstrasza, Malygos, Harrison Jones és Edwin VanCleef a mai napig népszerű Legendarynek tekinthető, de vannak olyanok is, akik nem öregedtek szépen, például a "The Beast".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te mennyire kedveled a Demon Huntert, mint hőst?

  • 4 %
  • 60 %
  • 8 %
  • 28 %