22 ezer induló közül a végén 4 ezer pont döntött a Legion Honvéd CS:GO verseny első helyéről

22 ezer induló közül a végén 4 ezer pont döntött a Legion Honvéd CS:GO verseny első helyéről

A hat héten át tartó, és 3 szerveren futó CS:GO pontgyűjtős versenyen végül Tiolinnyo győzött, de nem sokon múlt elsősége, hiszen rajta kívűl még egy játékos szerzett 60 ezer pontnál többet.

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia által szervezett CS:GO verseny hat héten át tartott. Ekkor a nevezőknek nem volt más teendőjük, mint felcsatlakozni a 3 szerver egyikére, és a szabályoknak megfelelő módon vadászni egymásra és a pontokra. A végén az győzött, aki a legtöbbet fraget, ezáltal pontot szedte össze. A bátor jelentkezőknek az alábbi szerverek és játékmódok álltak rendelkezésükre:

  • Gabesson pisztoly DM
  • DeadFox DM
  • Dev Multi 1v1

Nagyon komoly volt a végjáték, hiszen az első és második helyezett játékos között mindössze 116 pont döntött. A végén Tiolinnyo örülhetett, aki egy szépen megpakolt Gamer Pack boldog tulajdonosává is vált a megmérettetés után.

Több, mint 70 órán át nyüstölte a szervereket, aminek meg lett az eredménye, hiszen egy különleges taktikának is köszönhetően az ő neve mellé vésték fel a legtöbb pontot:

"Taktika: Hát amíg nem nerfelték az SG-t, azzal toltam a rifle DM szerveren, azzal lehetett a legtöbb killt szerezni, mert a hs (fejlövés - a szerk.) +1 pontot adott.
Pisztoly szerveren only usp és csak fejre mentem. Volt pár pozíció, ahol könnyebb volt killeket szerezni: D2-n hosszú ajtó, pit, lower/upper dark. Mirage-on: A palace, top mid dobozok, window.
Nagyon sokat kellett játszanom, többször fel akartam adni, de úgy voltam vele, hogyha már elkezdtem és ennyi időt beleöltem megcsinálom... Először "KBond" volt, akivel sokat kellett küzdenem, de ő feladta, mikor "tracelaren" feltört és elhúztunk ketten. Végül kettőnk között dőlt el az első hely."

Nem csak a pisztoly párbaj hősök teljesítménye érdemel szót, ugyanis a verseny ideje alatt körülbelül 22 ezer egyedi látogató tett próbát a szervereken. Ekkora számot eleddig még nem sikerült összehozni az akadémián, viszont ebből látszik, hogy nagyon sikeres nyereményjátékon vannak túl a szervezők. Ezért, és egyébként is a szervereket folyamatosan fejlesztik, hiszen már az Anubis is játszható a retake szervereken, valamint további játékokra is lehet még számítani.

Ha pedig kedved kaptatok, akkor a jó hír az, hogy a szervereket el tudjátok érni bármikor, itt pedig megtaláljátok a listát hova tudtok csatlakozni: https://honvedesport.csgo.hu/

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!