Újragondolt Murloc Paladin, ami egyáltalán nem érezte meg a nerfeket

Újragondolt Murloc Paladin, ami egyáltalán nem érezte meg a nerfeket

Érdemes újra leporolni a Murloc Paladint.

Az Ashes of Outland második nerfcsomagja is élesedett a szervereken, vagyis tovább gyengülhetnek a kombó deckek és a Demon Hunter. Eközben Arthas és Lady Liadrin a sarokban szürcsölgeti a teáját, mivel a Murloc Paladinra közvetlenül nem voltak hatással a gyengítések, így továbbra is működhet az egyébként egész olcsón összerakható pakli.

Charon's Murloc Paladin 

Deck kód: AAECAZ8FArWYA/y4Aw7FA9sDpwivpwObqQPKqwOorwPJuAPKuAP2uAP7uAP9uAPquQPsuQMA

A régi ismerősökre most is lehet számítani. A Murloc Tidecaller továbbra is az egyik legerősebb 1 drop, ha sikerül utána néhány további Murloc lerakásával megnövelni a támadóértékét. A Libram of Justice egy manával olcsóbban játszható ki, ami további löketet adhat a békaemberek elszaporodásának. A legfontosabb kártya az egész deckben az Underlight Angling Rod, ami egyszerre működik leszedésként és kéz újratöltésként. Az egyetlen Legendary maga Murgur Murgurgle, aki halála után bekeveri a pakliba Murgurgle Prime-ot. A 8 manás Prime önmagában képes megnyerni a mérkőzéseket, ezért kihagyhatatlan Murgur a deckből.

A gyors lények, a rengeteg buff, a Libram kártyák ereje és a board újraépítésének különböző módjai elegek ahhoz, hogy tényező lehessen a Murloc Paladinból. Egyelőre még bőven az off-meta kategóriába kell sorolni, de a Libram erősítéssel talán szintet léphet a változat. Mindössze 6120 dustba kerül, ezért ha megvan Murgur, akkor érdemes lehet tenni vele egy próbát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszenek a Prime lapok?

  • 81 %
  • 6 %
  • 13 %