Nézd velünk a világ legjobbjait! - Ma kezdődik magyar nyelvű ESL One: Road to Rio közvetítés

Nézd velünk a világ legjobbjait! - Ma kezdődik magyar nyelvű ESL One: Road to Rio közvetítés

Gyakorlatilag a Minorok kezdődnek ma, de idén már egy sokkal izgalmasabb formátumban.

Az őszi Majorig még bőven van ideje a csapatoknak, az azt megelőző "selejtezőkig" viszont már csak pár óra van hátra. Ma veszi kezdetét a Minor, ami teljesen megújult, három részre osztották és már most sokkal izgalmasabbnak tűnik, mint az eddigi Minor tornák.

Mostantól nincs biztos továbbjutás az előző Majorről, hiába nyert Berlinben az Astralis, nekik is bizonyítaniuk kell most, hogy ott lehessenek Rióban. Lesz egy tavaszi, egy nyári és egy őszi verseny (kvázi mintha három Minor lenne), ahol a pénzdíjazás mellett az új RMR (Regional Major Rankings) rendszerben zajlanak majd a meccsek.

A csapatok régiókra bontva játszanak, minden meccs Bo3 és pontokat gyűjtenek.Értelem szerűen a 24 legtöbb pontot gyűjtött csapat vehet majd részt a riói Majorön. Van persze ami tiszteleg az eddigi rendszer előtt, a berlini győztes dánok alapból 800 pontról indulnak, a 2-8. helyezést elért csapatok 600-ról, míg azok az együttesek, akik 9-16. helyen zártak tavaly Németországban, 300 pontot kapnak.

Aamerikai és az európai csapatok számára ma veszi kezdetét a tavaszi RMR szezon, mi pedig az EU ötösök mérkőzéseit követjük majd.

Mától, egészen május 17-ig szurkolhattok majd  a kedvenceiteknek, ráadásul most is él majd a pontgyűjtés, továbbra is lehet majd növelni a Piacon beváltható pontjaitok számát!

Ma, délután 3 órától kezdődik a Complexity és az Astralis összecsapása, azután pedig 18:30-tól a Vitality vs NiP mérkőzést követjük majd, amit ITT érhettek el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!