Libram Control Paladin, ha tényleg szereted a lassú meccseket

Kisebb buffot kapott az előző patchben, de már enélkül is működött korábban a deck.

Az Ashes of Outland újdonságai között szerepelt a Libram mechanika, amiből kizárólag a Paladin részesült. A különleges kártyák manaköltségét egy mozdulattal redukálni lehet a mérkőzés további részére, ezért nem véletlen, hogy lassú, kontrollosabb stílusú paklit készítettek hozzá.

星辰之沙’s Legend Libram Control Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBtIEipoDh60D/rAD/LgDhMEDDNwD9gfHnQOloQOQrgPKuAP7uAP9uAPquQPruQPsuQPKwQMA

Rengeteg új lap szerepel a listán, ezért megfelelő lapkészlettel, vagy ezek legyártásához szükséges dust hiányában nem is érdemes gondolkodni a Control Paladinban. A deck gerincét Lady Liadrin és a Libram lapok alkotják. A Legendary képes teletölteni a kezed rengeteg buffal, amikhez mindig lesz elég lény a boardon, ugyanis az 1/1-es Silver Hand Recruitokra mindig lehet számítani. 

A pakli legérdekesebb lapja minden kétséget kizáróan Nozdormu the Timeless, aki azonnal 10 manára állítja be mindkét hős kristályainak a számát. Már önmagában a 4 manás, 8/8-as test is tekintélyt parancsol, de egy aggro deck ellen, ahol gyorsan kiürül a kéz, egyenesen győzelmet jelenthet a különleges képesség. Spell Druid, vagy OTK kombó paklik ellen nem ajánlatos 4. körben kipakolni a legendás sárkányt, végén még hirtelen érkezik egy hatalmas fenyegetés a boardra, amire nem tudsz reagálni.

Lassú, gondolkodós, de nagyon izgalmas decket rakott össze a kínai kártyás, amivel a Legend sem elérhetetlen. Természetesen nem kell most beleölni a dustot ebbe a változatba, inkább valami olyannal próbálkozz, ami stabil meta decknek számít. Ilyen például a Tempo Demon Hunter, a Highlander Mage és a Spell Druid.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted működhetnek azok a Paladin deckek, amiben nincs neutral kártya?

  • 0 %
  • 77 %
  • 13 %
  • 10 %