7100 forint helyett ingyen: egy 2018-as körökre osztott stratégia vár rátok!

7100 forint helyett ingyen: egy 2018-as körökre osztott stratégia vár rátok!

Ezúttal is ingyenes videójáték vár rátok az egyik legnagyobb online játékáruházban.

A Just Cause 4 és a Wheels of Aurelia lekerül az Epic Games Store ingyenes játékait tartalmazó polcáról, de nem kell aggódni, mivel ezúttal is érdekes címekkel sikerült pótolni az előző heti felhozatalt. A következő hét napban a For the Kinget tölthetitek le egyetlen forint kifizetése nélkül. Ne feledjétek az akció limitált ideig tart, ezért inkább előbb csapjatok le a kedvezményes ajánlatra, mint utóbb keseregjetek az elszalasztott lehetőségen!

For the King

A 2018-as indie program egyszerre ötvözi a körökre osztott stratégia elemeit, a roguelike stílussal. A legnyomósabb érv a For the King mellett, hogy elképesztő újrajátszási mélységgel rendelkezik. Minden egyes "new game" indításakor a pálya, a küldetések és az egyéb események is kicserélődnek, így tényleg nincs két ugyanolyan élmény. Egyedül, helyi mutliban és online co-opban is küzdhettek az ellenséges erők ellen, miközben viking harcosaitok speciális képességeit tuningoljátok a maximális hatékonyság elérésének érdekében. 

Az akciós játékot egészen április 30-án, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz. Siessetek, nehogy lemaradjatok a limitált ajánlatról!

Ha szeretnétek maximális beállításokkal játszani az EGS heti akciós játékaival, akkor ne keressetek tovább laptopokat. A hordozhatóság mellett, a brutális teljesítmény is olyan hívószava a Lenovo gépeinek, amik tökéletesen alkalmassá teszik ezeket a készülékeket akár a legújabb videójátékok futtatására is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!