Amatőr e-sport ligában mérték össze tudásukat a magyar cégek

A trófeát pedig az ITSH emelhette a magasba.

Az utóbbi években a videójátékok és persze az e-sportok is elindultak a legnépszerűbb szabadidős tevékenységek útján. A szponzorok elkezdtek érdeklődni az események iránt, amikre sokszor több tízezer ember látogatott ki és a játékok szépen lassan az életünk részeivé váltak. Ezt pedig a vállalati szektor sem hagyta figyelmen kívül és világszerte egyre több cégnél raktak össze olyan programokat, ahol a dolgozók ilyen párbajokban mérhették össze a tudásukat. Ez a trend már Magyarországra is eljött, amikor elindult az ITSH Summer League, hazánk első üzleti e-sport ligája. 

Most pedig egy amatőr kupasorozat fejeződött be nemrég, ahol több neves hazai cég képviseltette magát. Április 18. és 19. között lezajlott az első magyar Céges eSport Liga, ahol a résztvevők Counter-Strike: Global Offensive párbajokban mutathatták meg, hogy ki a jobb. A bajnokságra az ITSH, LogMeIn, NNG, Emarsys, Cheppers, Starschema és CubicFox indítottak 5 fős csapatokat. Az első két helyezést az ITSH két csapata szerezte meg, a harmadik helyen a CubicFox végzett. A versenyről a főszervező, Jermann M. Ádám a következőket mondta:

“A munkáltatók most keresik a lehetőségeket, amivel a távoli munka során is össze lehet tartani a csapatot, illetve fenn lehet tartani a morált. Egy ilyen liga is egy jó lehetőséget nyújthat erre, ahol a dolgozók együtt versenyezhetnek, illetve a kollégák drukkolhatnak nekik.”

Nagyszerű látni, hogy a koronavírus idején a cégek is megpróbálják könnyíteni a dolgozóikra nehezedő nyomást, miközben mindenki be van zárva a négy fal közé. Reméljük látunk még ilyen kezdeményezéseket a jövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.