Bónusz Galaxisok-tokenekkel kompenzál a Riot Games

Bónusz Galaxisok-tokenekkel kompenzál a Riot Games

Egy kkupac bónusz zseton mindig jól jön.

Néhány nappal ezelőtt az egész LoL közösség egy emberként állt oda a Riot Games elé, hogy kompenzációt követeljen a szerverhibák miatt. Bár a problémákért nem minden esetben a League of Legends fejlesztői voltak hibásak, ettől függetlenül a kompenzáció nem maradt el. A Galaxisiok-belépő birtokosai extra küldetésekkel gyűjthetnek bónusz zsetonokat, amikhez nem kell túlságosan komoly feladatokat teljesíteni.

Ezen a héten hétfőn, minden Galaxies Pass tulajdonos kapott egy missiont, aminek feltétele, hogy játsszanak le egyetlen mérkőzést. Ezek után garantáltan 140 token üti a markukat, amivel szeretnék azokat az idézőket kárpótolni, akik az utolsó "heti győzelmek" küldetésből hiányzó zsetonmennyiséget nem tudták megszerezni. 

A szerverhibákkal, magas pinggel és szolgáltatáshoz kötődő problémákkal is elszámolt a Riot a játékosok felé. Egy új küldetés keretében további extra zsetonokat zsákolhatnak be azok, akik teljesítik a feladatot. Egyetlen meccs lejátszása után az EUW szerveren 175 token, a BR és NA szervereken 150 token, minden más szerveren 120 token várja azokat az idézőket, akik felveszik és teljesítik a missiont. 

Végül azokra is gondolt a Riot, akik a Clash-zsetonokat hiányolják. Azok a belépőtulajdonosok, akik részt vettek a március 28-29-én, illetve április 11-12-én megrendezett versenysorozaton, 10 tokent kaptak minden győzelem, 5 tokent minden vereség után. Ezeket a rendszer automatikusan jóváírta a fiókokon, nem kell extra küldetéseket teljesíteni értük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted a Galaxisok-belépőt?

  • 33 %
  • 67 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.