Képes útmutató segít rengeteget a közösségnek a FIFA20 Skill Moves elsajátításához

Képes útmutató segít rengeteget a közösségnek a FIFA20 Skill Moves elsajátításához

A közösség egyik tagja fogta az összes mozdulatot és rávarázsolta egy-egy képre, imádják érte a játékosok.

Egy FIFA 20 játékos vérbeli rajongója az EA ezévi alkotásának. Na meg persze segíteni is szeret, éppen ezért elkészített egy nagyon érdekes, és emellett fontosabb táblázatot, amiből félszemmel is ki lehet lesni, a segítségével pedig el lehet könnyedén sajátítani a Skill Move-ok kombóját.

Redditen egy bawbagfcc felhasználó online tette közzé a képeket, amelyek egyszerűen adnak tippeket arra, hogyan kell trükkös cselezési mozdulatokat végrehajtani. Szinte mindegyik megtalálható rajta, így felfedezhető köztük a 'triple elasto' és 'sombrero flick' is. Ezek a kis egyszerű "puskák" olyannyiara népszerűnek bizonyultak, hogy külön lapot kellett létrehoznia a PlayStation és az Xbox játékosok számára. Mind a két oldalon felfedezhető az összes mozdulat, és olyan jól ábrázolta rajta az alkotó a lépéseket, hogy bármelyik játékos könnyedén profitálhat belőlük.

Gyorsan kialakult egy egész nagy rajongói réteg, akiknek elképesztően hasznosnak bizonyult ez a megoldás, és hozzászólásban köszönték meg, illetve osztották meg tapasztalataikat. A legtöbbüknek bizony sokat javított a játék közbeni teljesítményét az alkotó leleményes munkája.

Az egyik megjegyzés:

"Köszönöm. A legutóbbi poszt óta csak azt szerettem volna mondani neked, hogy a képek hatására egyszerűen meg akartam tanulni a mozdulatsorokat. Szóval kinyomtattam és egész héten gyakoroltam. Ez bizony segítette a játékomat. Az egész szezonban általában 21 győzelemig jutottam maximum, de többnyire csak 20 jött össze. Ezúttal viszont a nagyon közel álltam az Elite-hez. Csak két gólon múlt. Tehát köszönöm ember."


Így kell elképzelni az útmutatót

Egy másik játékos a következőket írta:

"Nagyszerű munka! Nagyra értékelem az erőfeszítéseidet, hiszen ezt bármennyire könnyűnek tűnik, nem egyszerű létrehozni."

További bíztató és kedves szavakat kapott:

"Nagyszerű munka, te vagy az én emberem, fogadd őszinte gratulációm, sokat segített."

PS4 verzió itt érhető el!

Xbox One verzió itt érhető el!

A FIFA-ban nagyon lehet élvezni, mikor folyamatosan sikerülnek a cselek, így ráadásul még az ellenfelet is át lehet verni, ezáltal közelebb lehet kerülni a gólhoz. Igazán profin használni a Skill Movesokat viszont nagyon nehéz, hiszen sokat kell gyakorolni, és még a kombinációkat is be kell hozzá tanulni, ami nem egy könnyű folyamat. Sokszor az időzítés is nagyon számít, és ha egy picit is azon töpreng valaki, hogy mi a következő gomb vagy irány, már elszállt a lehetőség. Ebben az évben egyébként egy full 5 csillagos Skill Move csapatot is össze lehet rakni, miután kijött nem rég egy olyan lap egy kapusnak, amin ilyen kiváló értéket kapott Ultimate Teamben.

Az ott látott futballistákon kívül is van bőven még olyan kártya, akinek 5 csillagot véstek a Skill Moves értéke mellé. De ha esetleg nem is tud ennyit, akkor is képes a cselezésre, szóval minden tekintetben jól jöhet egy ilyen útmutató, mert könnyen meg lehet rajta találni a kívánt mozdulatot és néhány pillantás a meccs közben és már rögzült is mikor mit kell végrehajtani, hogy valaki előcsalogassal a mutatványt. Ha esetleg még nem menne nektek feljből ez a sok csel, akkor remek segítséget jelenthet a továbbiakban a használata.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hasznos egy ilyen összefoglaló táblázat?

  • 100 %
  • 0 %