Kiskutyák és kiscicák mentik meg a Fallout 76-ot - Legalábbis elvileg

Kiskutyák és kiscicák mentik meg a Fallout 76-ot - Legalábbis elvileg

Két év után, végre egyre jobb lesz a Fallout 76.

Nem szül nagy vitákat, ha arról van szó, hogy a Fallout 76 2018 legnagyobb csalódása volt-e vagy sem. Nagy kapufát lőtt a játékkal a Bethesda, ám dicséretes, hogy azóta is küzdenek a játékosok kegyeiért, azóta is próbálják helyrepofozni a játékukat.

Bár voltak már olyan megkérdőjelezhető újdonságaik, mint a teljesen fölösleges BR mód, a F76 legutóbbi, egyébként ingyenes DLC-je úgy tűnik meghozhatja a várt sikert. A Wastelanders pár napja jelent meg, számtalan  újdonságot hozva az apokaliptikus világba. Új frakciók, új küldetések, toborozható társak és végre NPC-k.

Két év kellett hozzá, de végre kezd egy igazi Fallout játékká válni a széria legutóbbi darabja. Egyre több a pozitív vélemény, Steamen és Redditen is elismerően beszélnek a játékról, a fejlesztők pedig további újdonságokat ígérnek.

Nem rég Jeff Gardiner és Ferret Baudoin válaszolt a játékosok kérdéseire Redditen. Ebből tudtuk meg, hogy hamarosan már kisállatunk is lehet a játékban, sőt, később megérkezik Appalachiába a Brotherhood of Steel is. Az kis kedvencekről többet nem árultak el, reméljük nem csak a szokásos kutya szegődhet majd mellénk, hanem egészen más, egyedi ötletekkel is előállnak majd a fejlesztők.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszol még a Fallout 76-tal?

  • 9 %
  • 36 %
  • 55 %