Több száz nézőjét küldte a banhammer alá egy lengyel YouTuber

Több száz nézőjét küldte a banhammer alá egy lengyel YouTuber

Egy ártatlannak gondolt videó okozta a játékosok végét.

Mefju23 egy kedvelt és sokak által követett YouTuber Lengyelországban, aki most biztos sokat csuklik. Nem rég egy olyan videót készített csatornájára, ami sokak orra alá tört borsot, azóta pedig ő is felismerte, hogy ezt talán nem kellett volna és inkább letörölte a videót.

A híres alkotás arról szólt, hogyan használjunk ki egy exploitot a játékban. Segítségével a CS:GO egyes hangjait variáljuk meg, konkrétan sokkal hangosabban halljuk tőle a társaink és az ellenfelek lépéseit is. Mondanom sem kell, hogy mekkora előnyt jelent ez, gondoljunk bele például milyen lenne a játék úgy, hogy Mirage palotájából meghalljuk a rohanó B pusht.

A videóban részletesen, töviről hegyire mutatta meg az exploit használatát és bár kiemelte, hogy nem tudja okoz-e gondot, minimális gondolkodással rá lehetett volna jönni, hogy igen. Követői persze azonnal kipróbálták a videóban látottakat, aminek az lett az eredménye, hogy hirtelen több, mint 400, zömében lengyel játékost tiltott ki a FACEIT.

Mefju23 később bocsánatot kért, a kibannolt játékosokon ez viszont már nem segített. Tökéletes példával szolgált az eset arra, hogy ne szaladjunk azonnal mindent kipróbálni, amit akár egy YouTube videóban látunk. Több száz játékos itta most meg egy buta, átgondolatlan videó levét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítóhoz használt kép forrása: talkesport.com

Kövess Minket!