Ilyen az amikor nawwk, a NiP játékosa 6 killes ace kört nyer a Dignitas ellen

Egy napos szünet után újra itt az ESL One: Road to Rio, tartsatok velünk ma is!

Az eddig megszokottól merőben más, sokkal izgalmasabb mederben folyik éppen az aktuális Major Minor tornája. Az ESL One: Road to Rio parádés meccseket tartogatott nekünk már a múlthéten is és ez nem lesz másképp most sem!

Ma délután háromtól kezdődik a fnatic és a Dignitas, utána pedig az Astralis és a Vitality összecsapása. Ahogy már megszokhattátok, most is magyar kommentárral követhetitek majd mindkét mérkőzést.

A Dignitas eddig nem szerepelt túl fényesen, 1-2-es vereséget szenvedtek a Heretics csapatával szemben, a NiP-től pedig egy megsemmisítő pofont kaptak. Azon a meccsen esett nawwk, a NiP legfrissebb játékosának ace köre, ami meglepő módon nem 5, hanem 6 fragből állt. Senki sem hitt a szemének, amikor nawwk saját társára is egy irgalmatlan nagy fejest pakolt, a NiP pedig volt olyan jó arc és megosztotta velünk azt is, hogy miként nézett ki ez a kör a játékosok szemszögéből.

De nem ez volt a múlthét egyetlen emlékezetes pillanata. Bár a győzelem nem jött össze a G2-nak, kennyS egy elképesztő körrel ültette le a FaZe játékosait Mirage-on.

A fnatic is nagyot ment a dán Astralis ellen. Egy nagyon izgalmas, három pályás meccsen tudták legyőzni őket, ez pedig hozzásegítette őket ahhoz, hogy átvegyék az uralmat a HLTV ranglistája fölött. Ha csak egy mozzanatot kellene kiemelnem a meccsről, akkor az biztos Golden B védelme lenne, Inferno pisztolykörében.

Ne feledjétek, hogy délután 15:00-tól kezdődik az első meccs, Dignitas vs fnatic!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kik nyerik a mai mérkőzéseket?

  • 6 %
  • 29 %
  • 65 %
  • 0 %