Új megjelenési dátumot kapott a Ghost of Tsushima és a Last of Us 2

Új megjelenési dátumot kapott a Ghost of Tsushima és a Last of Us 2

Nem kell már sokat várni a PS4 legújabb címeire.

A koronavírus-járvány miatt folyamatosan csúsznak a legnagyobb gyártók játékai, azonban a Sony örömhírrel szolgált az elmúlt napokban. A PlayStation konzolok gyártója bejelentette, hogy a Naughty Dog és Sucker Puch Production csapata heteken belül kész lesz két AAA-s játékával. A The Last of Us 2 és a Ghost of Tsushima mindenképpen érkezik a nyáron, sőt már az sem titok többé, hogy pontosan mely napoktól lehet majd játszani a PS4 exkluzívokkal.

Mindkét videójátékot elképesztő várakozás övezi, ugyanis mérföldkövek lehetnek a jelenlegi konzolgenerációban. A PS5 fejlesztése és gyártása már zajlik a háttérben, de a PS4-ből még ki szeretnék facsarni az utolsó FPS-t is, amihez tökéletes lehet a Tsushima és a LoU is. Ellie kalandjai 2020. június 19-én folytatódnak majd, Tsushima szigetére 2020. július 17-én látogathatnak el a PS4 tulajdonosok. 

Hermen Hulst, a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios igazgatója személyesen köszönte meg és gratulált a két játék mögött álló csapatnak, akik a jelenlegi körülmények ellenére képesek voltak elérni a célvonalat. Keményen dolgoztak ahhoz, hogy világszínvonalú alkotás kerüljön ki a kezeik közül, amire már tényleg nem kell sokat várnia a gamer közösségnek.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik játékot várod jobban?

  • 60 %
  • 0 %
  • 40 %
  • 0 %