Hivatalosan is elhalasztották a májusi PlayIT Show-t, de már megvan az új időpont

Hivatalosan is elhalasztották a májusi PlayIT Show-t, de már megvan az új időpont

Egészen őszig kell várni arra, hogy megnyíljanak újra a rendezvény kapui.

A koronavírus-járvány miatt az összes nagyszabású rendezvény törölték, vagy határozatlan időre elhalasztották. Ennek esett áldozatául a PlayIT Show , Magyarország egyik legnagyobb gaming rendezvénye is. A szervezők igyekeztek mindent megmozgatni a háttérben, hogy minél hamarabb tető alá tudják hozni a következő nagyszabású eseményt, azonban a jelenlegi helyzetben ők sem tudnak mit tenni. A kilátogatók számára azonban jó hírrel szolgálhatnak, ugyanis sikerült megtalálni a május 30-ára tervezett expó pótlásának időpontját. 

Bár mindent megtett a szervezőcsapat azért, hogy ne kelljen elhalasztani a május végére kitűzött rendezvényt, a körülmények végül másképp alakultak. A XX. jubileumi PlayIT Show-n azonban várják a kilátogatókat hatalmas szeretettel a rendezők, 2020. november 21-22-én. Ezekre a májusi belépőkkel és az újonnan vásároltakkal is be lehet jutni, ezért arra kérnek mindenkit, hogy vigyázzanak a már beszerzett jegyeikre.

A gyakran ismételt kérdéseitekkel és a további információkért keressétek fel az PlayIT hivatalos honlapját, ahol mindenre választ kaptok!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!