Hibázott a Riot, ajándék tokeneket kap minden játékos

Hibázott a Riot, ajándék tokeneket kap minden játékos

Porszem jelent meg a gépezetben, de ezért most senki sem bánkódik.

A folyamatos szerverhibák nem tettek jót a Galaxisok eseménybelépő tulajdonosai számára, ugyanis a korlátozott idő alatt alapból nem volt egyszerű összegyűjteni elegendő tokent a drágább ajándékok kiváltására. A felháborodott közösségre reagált is a Riot Games, április 23-án közölték, hogy minden Galaxies-pass vásárló számára egyedi küldetéseket biztosítanak a kieső zsetonok pótlására.

A kezdeményezés nagyszerű volt, ugyanis pofonegyszerűen teljesíthető missionökkel lehetett 200-nál is több tokent behúzni, ami jelentősen megkönnyítette az idézők dolgát. Ha ez nem lenne elég, a Riot Games hibájából fakadóan nemcsak azok a játékosok kapták meg az egyedi, limitált küldetést, akik vásároltak eseménybelépőt, hanem azok is, akik teljesen free-to-play módon játszanak az event egésze alatt.

A hibát észlelte a Riot Games is, azonban belátták, hogy ez teljes mértékben egyéni mulasztásból származik, ezért minden idéző, passtől függetlenül teljesítheti a küldetést és begyűjtheti az értékes tokeneket. Az extra missiont május 11-ig teljesíthetitek, utána a küldetés eltűnik a listáról.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél eseménybelépőt?

  • 24 %
  • 0 %
  • 76 %