Diploma Royale néven egyetemek küzdenek meg a Lenovo Legion Honvéd Series új versenyében

Diploma Royale néven egyetemek küzdenek meg a Lenovo Legion Honvéd Series új versenyében

A PUBG még mindig az egyik legnépszerűbb Battle Royale játék, és most egy különös kihívást rendeznek meg benne, négy egyetem hallgatói csapnak össze a Lenovo Legion Honvéd Series új versenyén.

Az már eddig is sejthető volt, hogy a Battle Royale a videójátékok világában az egyik legizgalmasabb és legszórakoztatóbb műfaj. Ezt most pedig sikerült a következő szintre emelni, hiszen a Lenovo Legion Honvéd Series - korábbi eseményeihez mérten - most sem kicsiben gondolkozott, és rögtön egyetemek bevonásával indítja útjára a Diploma Royale versenyt. No nem arra kell gondolni, hogy a végén talpon maradó hallgatók kaphatnak csak diplomát, egészen másért folyik a küzdelem.

A kihívásra négy kiemelkedő egyetemet invitáltak meg, elindult a küzdelemben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Budapesti Metropolitan Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem is. Ezeket az intézeteket a hallgatóik fogják képviselni, és a résztvevőknek három forduló áll rendelkezésre a csoportmérkőzések során, hogy kiharcolják a döntőbe jutást. Íme a menetrend:

Körmérkőzések és a finálé lebonyolítása:

  1. csoportforduló 2020. május 6. szerda 18:00- BME vs. PTE /// ~20:00- ÓE vs. METU
  2. csoportforduló 2020. május 13. szerda 18:00- BME vs. ÓE /// ~20:00- PTE vs. METU
  3. csoportforduló 2020. május 20. szerda 18:00- ÓE vs. PTE /// ~ 20:00- BME vs. METU
  4. DÖNTŐ: 2020. május 27. szerda 18:00

A mindent eldöntő csatában a két legsikeresebb egyetem vehet részt. A bátor és rátermett hallgatókat 20-30 fős szakaszba sorolják, és a PUBG Platoon módjában eshetnek egymásnak. Fontos tudnivaló, hogy a résztvevő egytemek jelenlegi és volt hallgatói még most is jelentkezhetnek a csapatokba, méghozzá az alábbi emailcímeken:

Mivel a Lenovo egy ideje már az egyik legelkötelezettebb támogatója a hazai e-sportnak. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy 2016-ban indították útjára a hazai profi e-sport játékosoknak szervezett első e-sport bajnokságot, Lenovo Y kupa néven.  A verseny később Lenovo Legion kupa néven folytatódott további két éven keresztül. A vállalat 2018 óta a Lenovo Legion Honvéd Akadémia névadó szponzora. Emellett szeretne hozzájárulni az oktatás digitális fejlesztéséhez is, a legjobbnak bizonyuló egyetem egy Lenovo Legion Y540-es laptoppal gazdagodik, melyet a hallgatói önkormányzat vehet majd át. A torna legjobb játékosa pedig egy Lenovo Honvéd Gamer Packet kap, amivel újabb szintre emelheti a gaming élményét.

mérkőzéseket természetesen élőben lehet majd követni Twitchen, az élményt pedig egy igen ismert gamer és tapasztalt PUBG játékos, Jonesy fokozza szakértelmével. Ne maradjatok hát le erről az rendkívül kezdeményezésről és szurkoljatok kedvenc intézményéteknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!