Nem sikerült a döntőbe jutás, de így is hatalmasat ment a Salamander!

Nem sikerült a döntőbe jutás, de így is hatalmasat ment a Salamander!

Ismét utunkat állta az ALTERNATE aTTaX, de így is le a kalappal a Salamander előtt.

Rengetegen szurkoltak a Salamandernek, aki alsó ágon győzelmet győzelemre halmoztak, de tegnap végül ellenfelükre akadtak. Visszavágót játszottak az ALTERNATE aTTaX ellen, ám ezúttal is erősebbek voltak a németek.

A vétók alatt sajnos megint erősebb volt az ellenfelünk, be tudtuk ugyan választani a legjobb pályánkat, Traint, de mind Vertigo, mind Dust2 inkább az aTTaX felé görbült, a statisztika alapján. Rengeteg Traint játszottak torzsiék mostanában, ez meglátszódott a német csapaton is, hiszen remekül tudták olvasni a játékukat, ha szorosan is (16-14), de az ALTERNATE aTTaX nyerte meg a magyarok által választott pályát.

Innen sajnos nagyon nehéz lett volna visszahozni és végül nem is sikerült. Vertigon lemosták a Salamander játékosait a pályáról, 16-3-mal nyerte meg azt a pályát a német alakulat és ezzel együtt a meccset is.

A Salamander így harmadik helyen végzett az ESEA Advanced 33 szezonjának európai divíziójában, amit azt jelenti, hogy 2500 dollárral gazdagodtak és bejutottak az MDL Relegation ligába. Itt papíron erősebb csapatok várnak majd rájuk, de ott vannak azok is, akiket végigvertek az Advanced alsó ágán. Az eddigi dátumok alapján jövőhét kedden kezdődik a Relegation, de addig még változhatnak az időpontok.

Mit gondoltok, sikerül majd torzsiéknak a Relegationből egyenesen az MDL-be lőni magukat?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítóhoz használt kép forrása: facebook.com/SalamanderGG/

Kövess Minket!