Hirdetés

Kispadra került a HellRaisers teljes csapata, ANGE1 és crush inkább le is léptek

Nem mondhatjuk, hogy meg lennénk lepődve a döntésen.

Hirdetés

A HellRaiserst senkinek sem kell bemutatnom. Évek óta jelen vannak a profi CS:GO legjobbjai között, nekünk magyaroknak pedig különösen fontos volt a csapat, hiszen DeadFox HR színekben vált Major legendává. Azóta már egy teljesen más HR játszott, szinte eredmény nélkül, aminek most meg is lett az eredménye.

A csaknem teljes profi karrierjét HR színekben töltő ANGE1 lelépett, vele együtt crush is, a többiek pedig mind kispadra kerültek. Mindezt tegnap jelentette be a HellRaisers vezetősége, hozzátették azt is, hogy nem áll szándékukban kilépni a CS:GO-ból, az új csapatukat hamarosan leleplezik.

Őszintén szólva, várható volt a HR döntése, hosszú hónapok óta tart a csapat sikertelensége. Sehol sincs már DeadFox, ISSAA vagy woxic, helyettük egy ukrán többségű, de CIS mix csapat játszott, gyakorlatilag eredmény nélkül. Nemhogy a versenyeken, még a kvalikon is rendre csődöt mondott az ötös.

Johnta, bondik, DeadFox, woxic, ISSAA és ANGE1 a FACEIT London Majorön (forrás: hltv.org)

Kíváncsian várjuk, hogy milyen játékosokkal folytatja a HellRaisers, ahogy azt is, hogy ANGE1 hol folytatja, hiszen TwitLonger posztjában kiemelte, "kész vagyok kilépni a komfortzónámból és új löketet adni a karrieremnek".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
9 db hozzászólás
 • Omerta 3 hónapja
  no Deadfox no party ha mégis benne lesz ange1 az új lu-ban én lelövöm magamdd
  0 0 Válasz
  • Sziky 3 hónapja Omerta
   Nem hiszem. De ég az EPL kezdete előtt pletykálták, hogy a mostani VP-hez csere érkezhet. Lehet ANGE1 ott köt majd ki, mint irányító. De ez csak tipp.
   0 0 Válasz
   • Omerta 3 hónapja Sziky
    nekem úgy rémlik, hogy a vp-nél végül nem tudták kit cseréljenek kire, és inkább meghagyták azt az 5-öst, hátha megvillannak. már mikor a berlini major után benchelték az egész teamet, hogy egy teljesen új lu lesz, erre építettek újra 1-et a1 köré....lényeg hogy szerintem már legalább egy éve meg kellett volna ezt lépni.
    0 0 Válasz
 • Lunix 3 hónapja
  ^+^
  0 0 Válasz
 • Dzseta 3 hónapja
  Miután a Deadfox-Woxic-Issa trió kilépett azóta meredeken esett a színvonal, szóval csak idő kérdése volt. Kíváncsi vagyok ANGE1 talál-e magának új csapatot, hiszen ő is már 30 éves.
  0 0 Válasz
 • sigoja18 3 hónapja
  ah
  0 0 Válasz
 • Teson2005 3 hónapja
  komoly
  0 0 Válasz
 • Letsgofnatic 3 hónapja
  :/
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 3 hónapja
  jó döntés volt
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?