Számos exkluzív küldetéssel vár titeket az Esport1 közösség a hétvégén

Számos exkluzív küldetéssel vár titeket az Esport1 közösség a hétvégén

Ezúttal igen sok lehetőség nyílt az E1 pontok gyűjtésére, ne maradj le róluk!

Az Esport1-en jó pár hete már napi rendszerességgel van lehetőségetek küldetéseket teljesíteni, amik szép adag E1 ponttal jutalmaznak mindenkit, aki végig viszi őket. Az E1 pontokat aztán beválthatjátok az Esport1 Piacon különféle ajándékokra, nyereményjáték szelvényekre, menő kiegészítőkre. A közeljövőben érkezik a Piacra az áprilisi nyereményjátékok cuccai is, legyetek résen. wink

Na de milyen különleges küldetések várnak rátok most hétvégén?

A LEC magyar nyelvű közvetítése visszatér

A Esport1.hu csatornáján a magyar nyelvű LEC közvetítés ismét visszatér, egész hétvégén; pénteken, szombaton és vasárnap is lesznek meccsek, ezt pedig muszáj megünnepelnünk némi küldetéssel is. Mindhárom napon vár majd rátok egy kis kihívás, darabja 40 E1 pontért, így pusztán azzal 120 pontot szerezhettek, hogy teljesítitek ezeket a kihívásokat. Az első már elérhető, le ne maradjatok!

VALORANT Twitch Rivals

Szintén pénteken kerül megrendezésre a következő Twitch Rivals is, ami a Riot Games új FPS játékát, a VALORANTot hozza el a képernyőkre. Ezzel együtt új információkat is megtudhatunk a játékról, hiszen a zártkörű teszten résztvevő streamerek embargója a Twitch Rivals kezdetével egyetemben lejár, így megoszthatják a saját tartalmaikat. Ezzel a küldetéssel felfedezheted az Esport1.hu VALORANT rovatát, valamint közösségét, és még 40 E1 pontot is bezsebelhetsz vele. A küldetés már elérhető!

Rainbow Six: Siege Challenger Series

Nagy nap ez a mai, hiszen magyar csapat először debütál a Challenger Series mérkőzésein, a Salamander meccseit 21:00-tól lehet majd követni ITT! Ne felejtsd el felvenni hozzá a küldetést!

Ezenfelül természetesen érkeznek a szokásos K&H MNEB-es küldetések is, a mai PUBG forduló már szintén elérhető 40 pontért.

Persze nem szabad elfeledkezni a heti küldetésről nem, ennek a teljesítésével 100 E1 pont landolhat a zsebedben.

A hétvégén folyamatosan érkeznek az új megbízások, a magyar LEC közvetítés kapcsán szombaton és vasárnap aktiválódik az újabb megbízás, ne felejtsétek el azokat sem megcsinálni.

Jó szórakozást, jó szurkolást és jó pontgyűjtést kívánunk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!