Rekordszámú előfizetője van az Xbox Game Passnek

Rekordszámú előfizetője van az Xbox Game Passnek

Magyarország lakosságánál is többen veszik igénybe az előfizetéses szolgáltatást.

PC-sek és konzolosok is használhatják a Microsoft havi előfizetéses konstrukcióját, az Xbox Game Passt. Havonta néhány ezer forintért rengeteg izgalmas és érdekes játékhoz kaphattok hozzáférést, ami nem rossz ajánlat egy olyan világban, ahol 15-20 ezer forintot is elkérnek egy tripla A-s videójátékért. A Microsoft büszkén jelentette be, hogy a feliratkozók száma átlépte a 10 milliós küszöböt, amiben a konzolos és pc-s felhasználók is szerepelnek.

Az előfizetéses szolgáltatás 2017-ben indult útjára, ekkor még csak az Xbox One tulajdonosokat próbálták megcélozni a fejlesztők, azonban néhány játékot már PC-sek is futtathattak a Pass keretein belül. Ez a kettősség azóta is megmaradt, bár a piaci igényeknek megfelelően egyre több és több cím érkezik, amelyet asztali számítógépekre is lehet tölteni. A teljes PC-s listát itt éritek el.

"Világszerte egyre több ember választja a gaming világot arra, hogy fenntartsa a kapcsolatait másokkal, miközben a szociális távolságot betartja. Ezért továbbra is folytatjuk az új, exkluzív címek és a third-party tartalmak feltöltését, amikkel még több játékost csábíthatunk az Xbox Game Pass megvásárlására." - mondta a Microsoft.

Korábban még egyszer sem árult el részleteket az előfizetők számáról a Microsoft, azonban a hatalmas mérföldkő mellett már ők sem tudtak szótlanul elmenni. A magas szám mellett érvként fel lehet sorakoztatni, hogy az első előfizetést mindenki 75%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg, ami elég jó lehetőség ahhoz, hogy belekóstoljatok ebbe a világba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked volt már valamilyen gaming előfizetésed?

  • 0 %
  • 7 %
  • 14 %
  • 7 %
  • 0 %
  • 71 %