Befutott az Assassin's Creed Valhalla első trailere, és brutálisabb, mint valaha

Befutott az Assassin's Creed Valhalla első trailere, és brutálisabb, mint valaha

Még több szerepjáték és skandináv mitológia, ezt kínálja a legújabb AC, a Valhalla trailere.

Nem hétköznapi módját választotta a Ubisoft az új Assassin's Creed epizód bejelentésének. Egy 8 órás streamben egy kreatív művész, Kode "Bosslogic" Abdo remekművét láthatták a rajongók a teljesen nulláról elkészülni. A végére pedig kiderült, hogy a kép alapján bizony a Vikingek korszakába kalauzolják el a rátermett játékosokat az alkotók. Az Assassin's Creed Valhalla epizódról nem sokat lehetett tudni ezen felül, mivel a teaser fotó nem sokat árult el róla. Annyi mindenképp leszűrhető, hogy a középpontban egy kőkemény szakállas, baltával felvértezett martalóc viking harcos áll. Ezen felül alighanem komoly szerepet kap majd a brutális csatározás a játékban, és a tengeri ütközetekből sem lesz hiány.

A skandináv mitológia és történelem szerencsére bővelkedik mindkettőben. Továbbá a csendes és észrevétlenül elkövetett hidegvérű gyilkosságok sem hiányozhatnak az AC-ből. Az Oyssey alkalmával először bemutatott RPG elemeket felvonultató újdonságok valószínűleg tovább bővülnek majd a Valhallában is. Ha pedig még több szerepjátékos rész lesz benne, annak csak kimondottan örülni lehet. Egyes pletykák szerint nem csak Skandináviát szelhetjük hát, hanem további középkori helyszínre is ellátogathatunk majd. Mindenesetre egyelőre ennél nem sikerült még többet megtudni a játékról. A legjobb hír viszont, hogy a kiadó nem akarta húzni a rajongók agyát sokáig, így az április 29-én bemutott illusztris rajzot követő napon az első trailert is felfedte a nagyközönség számára. A videóban egy viking törzs életébe nyerünk betekintést és aztán az angolok elleni küzdelemről hullik le a lepel. Hihetetlenül élethű bemutatása volt ez a kegyetlen, és hatalmas csatákkal tarkított középkornak. Egy biztos, ebben a játékban nem kell majd nagyon kegyelmezni az ellenségnek, hát még ha Odin kegyeit is elnyeri valaki. Főhősünk a trailer végén egy hatalmas katonával találja szembe magát, aki úgy tűnik, hogy képes térdre kényszeríteni őt, de aztán kiderül, hogy sokkal keményebb fából faragták és kivégzi az óriást.

Az is nagyon bíztató, hogy a Ubisoft Montreal elmondása szerint rajtuk kívül még 14 fejlesztőcsapattal dolgoznak együtt, hogy a lehető legtökéletesebb alkotást adják ki a kezeik közül. Ez alighanem rekordnak mondható, és nem csak a Ubisoftnál. Az Assassin's Creed Valhalla még idén év végén megjelenik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te beszerzed a játékot?

  • 38 %
  • 36 %
  • 18 %
  • 8 %