Bejelentették az Assassin's Creed Valhallát, itt az első teaser

Bejelentették az Assassin's Creed Valhallát, itt az első teaser

A Ragnarök helyett a Valhalla címet viseli majd az új AC játék.

Hivatalosan is vége a találgatásoknak, ugyanis a Ubisoft élő közvetítésben leplezte le a legújabb Assassin's Creed játék címét és témáját. Ezúttal az assassinok és templomosok az északi világban küzdhetnek meg egymással, azaz jön az Assassin's Creed Valhalla, a sorozat első vikinges epizódja.

Nyolc órán keresztül rajzolta Boss Logic az AC Valhalla első teaser képét, ami nagy valószínűséggel a hivatalos borítója lesz majd. A timelapse változatot kötelező megnézni mindenkinek, aki kicsit is rajong a szériáért. A gyorsított képalkotást végigkísérik az Ezio's Family dallamai, ami tényleg a tökéletes ráhangolódást jelenti a Ubisoft legsikeresebb videójátékok projektjének új fejezetére. A nagy leleplezésig sokat kellett várni, azonban a Ragnarök pletykák végül igaznak bizonyultak, csak a cím nem stimmelt.

A Ubisoft szeretne minél nagyobb hype-ot generálni az új játéka köré, ezért egy hatalmas világpremier keretében érkezik majd a Valhalla első hivatalos trailere.

Április 30-án, magyar idő szerint délután 5 órakor nincs más dolgotok, mint bekészíteni a popcornt és az üdítőt. Az utóbbi évek AC játékai elég magasra tették a lécet, de ha valaki, akkor a Ubisoft és a vikingek képesek lehetnek ezt megugrani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti várjátok már az új AC játékot?

  • 83 %
  • 6 %
  • 11 %
  • 0 %