10 legerősebb Ashes of Outland lap a játékosok szerint

A power level az egekben, legalábbis első ránézésre.

Nem bízta a véletlenre a Blizzard, hogy ismét megmozgassa az apátiába süllyedt játékosokat. A világ legnépszerűbb online gyűjtögetős kártyajátékába holnap este érkezik az Ashes of Outland, ami 135 új lappal rázhatja fel a metát. Emellett a Demon Hunter is berobban majd a játszható hősök közé, ezért mindenképp érdemes elővenni újra a HS-t, ha esetleg hanyagoltátok volna az elmúlt hetekben. De melyek azok a kártyák, amikről úgy gondolja a közösség, hogy a legerősebbek lehetnek? Ezek következnek a továbbiakban!

10. Blackjack Stunner - 4,6/5

Egy Battlecryba épített Freezing Trap, aminek azonnali hatása van a boardra. Mivel vannak egész játszható Rogue secretek, helye lehet a metában ennek az 1 manás lapnak.

9. Pack Tactics - 4,7/5

Deathrattle lényekkel az igazi, de egy "sima" 3/3 sem rossz a boardon.

8. Bamboozle - 4,7/5

A random faktor nem túl előnyös a kártyán, de akkor is 3 manával drágább lény kerül az asztalra. Mi ez, ha nem érték?

7. Coilfang Warlord - 4,7/5

7 manáért 9/5 Beast a Core Hound, aminek nincs semmi extra képessége. A Coilfang Warlord egy manával drágább, rushol és még meg is idéz egy 5/9 Tauntot. Arénában a valaha volt legerősebb lap lehet, de normál körülmények között is óriási potenciál van benne.

6. Priestess of Fury - 4,7/5

Lerakod, rányomsz az End Turnre és máris aktiválódik a képessége, ami akár face burstre is kiváló. A Demon Hunter egyelőre nagyon is játszhatónak tűnik.

5. Hand of A'dal - 4,7/5

Segíti az early cserét és még egy lappal is megjutalmaz. Tökéletesen beleillik minden Aréna deckbe, de egy Token/Tempo Palában sem utolsó.

4. Spymistress - 4,8/5

A Worgen Infiltrator elbújhat, a Spymistress lesz a tökéletes aggro kártya. Rengeteg sebzés és még Stealth is, ideális Rogue 1 drop.

3. Skull of Gul'dan - 4,8/5

Ha a kezedben szélen helyezkedik el, azonnal csalhatsz a manával, de amúgy is játszható, mivel ki ne szeretne 5 manáért 3 lapot húzni?

2. Darkglare - 4,8/5

Flame Impekkel és más mazochista lapokkal együtt őrületesen erős, de egy szimpla Hero Power is elég a boldogsághoz. Demon besorolást is kapott, ami már csak hab a tortán.

1. Kayn Sunfury - 4,8/5

Maga a lap is charge-ol, de a legjobb, hogy minden lényed átüti a Tauntokat. Leeroy Jenkins átkerült Wildba, de már itt is van az utódja, aki az egekbe emelheti a Demon Huntert.

Futottak még: Crimson Sigil Runner, Kargath Bladefist, Incanter's Flow

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted játszható lesz a Demon Hunter class?

  • 73 %
  • 23 %
  • 0 %
  • 4 %