Egy teljes profi CS:GO csapat gondolta úgy, hogy inkább a VALORANTra koncentrálnak a jövőben

Ennyi volt az MVP PK CS:GO csapata, a VALORANT felé vették az irányt.

Kétségtelen, hogy óriási népszerűségnek örvend a VALORANT, ám eddig nem tapasztaltunk olyat, hogy a CS:GO játékosok legjobbjai átváltottak volna a Riot játékosára. Sokak szerint erre nem is kerül majd sor, ellentétben az alsóbb kategóriákkal, ahol már most megindult a vándorlás.

A Vitality játékosa, shox fogalmazta meg talán a leginkább reális képet a VALORANT és a CS:GO viszonyáról. Ő azt mondta a zárt béta megjelenésekor, hogy a legnagyobb nevek, a top csapatok nem váltanak majd játékot, ellenben a másodosztály és azok a játékosok, akik korábbi botlásuk miatt nem vehetnek részt Valve által szponzorált eseményen, valószínűleg kipróbálják majd magukat a Riot új játékában.

A legfrissebb hírek szerint a koreai MVP PK csapata adta fel a harcot a Valve játékában és inkább a VALORANTra koncentrálnak. Tény, hogy a keleti CS:GO a munka és a fejlődés ellenére mindig is az európai és az amerikai mezőny mögött kullogott, az MVP PK például az a csapat volt, aki regionális szinten a legjobbnak számított és nemzetközi vizeken is volt néhány szép eredményük.
Tavaly egy karnyújtásnyira kerültek a Majortól, de olyan versenyekre is eljutottak, mint a 2019-es ESL One: Köln vagy az IEM Sydney. Legnagyobb eredményük viszont egyértelműen a tavalyi Cobx Masters Phase 2 megnyerése, illetve a 2018-as ZOTAC Cup Mastersen elért 3-4. helyezés.

Kíváncsian várjuk, hogy a VALORANT mennyi sikert jelent majd a csapatnak és azt is, hogy kik lesznek a következők, akik követik majd az MVP PK példáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!