Íme a Wargaming előrejelzése a májusi ajánlatokról és eseményekről

Íme a Wargaming előrejelzése a májusi ajánlatokról és eseményekről

Két új ág a Top of the Tree kedvezményezettjei között, továbbá dupla XP szorzós katonai parádé várja a játékosokat májusban.

Ahogy azt a Wargamingtől már megszokhattuk, ismét elhintette némi infómorzsát arról, hogy a hónapban milyen ajánlatokra és eseményekre érdemes odafigyelnünk. Kapásból két új ágat is bedobtak a Top of the Tree ajánlatai közé, így a május 5-étől az Object 268, míg május 20-ától a T-100 LT ágára érkezik az árkedvezmény.

A munka ünnepe

A május 1-jétől startoló esemény kiterjed a legénység újraképzési költségének csökkentésére, sőt +100%-os legénységi szorzót is szerezhetünk, amennyiben tier IV+ járművel a top 10 alap XP játékos közt végzünk a csapatunkban. 

További elhintett WoTmorzsák

Military Parade (Május 8-12.) A katonai parádé eseménnyel a nagy győzelem 75-dik évfordulóját ötszörös szorzóval és további kedvezményekkel ünnepli a Wargaming.
Choose Your Difficulty (Május 16-19.) Lődd be a szintedet és szerezz extra XP-t a csatákban!
XP Fever (Május 23-26.) Az XP láz visszatér, de sajnos továbbra is csak a prémium tankok dőzsőlhetnek a tapasztalati pontokban.
Play Your Class Right! (Május 30. - Június 2.) Játssz kedvenc vagy második kedvenc tankosztályoddal, ugyanis a tüzérség sajnos kimarad a mókából. A többiek XP-t, fogyócikkeket és egyéb nyalánkságokat gyűjthetnek az esemény ideje alatt.

A kijelölt események közül a Katonai Parádé tűnik a legígéretesebbnek, hiszen tavaly is meglehetősen tetszetős ötletekkel álltak elé a fejlesztők, így azt tanácsoljuk, hogy a hétvége hátralévő részében maxoljátok ki a profitot Frontvonal játékmódból.

Végül, de nem utolsó sorban a Play Your Class Right! is kreatív újításnak tűnik, így azt sem ajánlott figyelmen kívül hagyni.

Mit gondoltok arról, hogy a hétvégi küldetések sok esetben egy kaptafára készülnek? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.