Megvannak a The Last of Us 2 spoileres jeleneteinek szivárogtatói

Megvannak a The Last of Us 2 spoileres jeleneteinek szivárogtatói

A hírek szerint külsősök állnak az egész mögött.

Az elmúlt héten robbant a bomba, hogy kiszivárogtak az év egyik legvártabb videójátékának erősen spoileres jelenetei. Azóta már ezeknek a tartalmaknak a legnagyobb hányadát sikerült eltüntetni az internetről, de ami egyszer felkerül oda, az sosem vész el. A Sony és a Naughty Dog közösen kezdett nyomozásba, hogy elkapják azt az illetőt, vagy azokat az illetőket, akik könyörtelenül beletolták a rajongók arcába a Last of Us 2 játékmenetét és cutscene-jeit. 

Az első belső vizsgálatok lezárultak, megállapította a Sony és a Naughty Dog, hogy nem saját munkatársuknak járt el a keze, hanem külső "valakik" állhatnak az egész mögött. Egyes pletykák alapján már a pontos kiléte is megvan ezeknek a személyeknek, azonban továbbra is zajlanak az átvilágítások. A Last of Us 2 második részére már nem kell sokat várni, ugyanis a koronavírus-járvány ellenére sikerült összerakni az utolsó képkockát is, ezért 2020. június 19-én minden PlayStation tulajdonos belevetheti magát Ellie kalandjaiba. 

A Sony hivatalos közleményében fejezte ki csalódottságát azzal a személlyel kapcsolatban, aki egy hivatalos megjelenés előtti videóval tönkre tette a fejlesztők kemény és kitartó munkáját. Hogy a videóban pontosan mi található, a csavarok merre futnak ki a történet végén és miért háborodtak fel annyira azok után, hogy felkerült a netre néhány jelenet? Ennek mindenkinek magának kell utánajárni, döntsétek el, hogy szerintetek érdemes-e megvásárlásra ebben a formájában az év egyik legjobban várt címe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te előrendelted már a Last of Us 2-t?

  • 0 %
  • 10 %
  • 10 %
  • 80 %