Legendig is kitart a Budget Zoo Warlock

Legendig is kitart a Budget Zoo Warlock

Egyszerű a képlet, de rengeteg opció van minden körben.

Az Aggro deckekről még mindig nagyon sokan gondolják azt, hogy nem kell semmi ész hozzájuk, elég csak kipakolni mindent a kézből, ami világít. Ők nem is tévedhetnének nagyobbat, mivel a gyors deckek egyik ismérve, hogy rengeteg lehetőség közül kell minden körben kiválasztani a legjobbat. Ez nem egyszerű feladat, főleg az alábbi Legendre is képes összeállításban.

Legend Budget Zoo Warlock

Deck kód: AAECAf0GAsu5A9a5Aw4wiAXOB8IItZ8D/aQD/acD+a4DsLYDtbkDtrkDx7kD3r4D374DAA==

Az olcsósított Zoo Lockban nem kevesebb, mint 18 darab 1 drop van, ami soknak tűnhet, de tökéletesen beleillik abba a koncepcióba, ami az Imprisioned Scrap Imppel és a Magic Carpetekkel szeretné megszerezni a korai boardot. A temérdek mennyiségű olcsó lény mellé vannak erősítések, van burst sebzés és ott a Kanrethad Ebonlocke által bekevert Prime kártya, ami újraépítheti egy mozdulattal az asztalt a 8. körben.

Laphúzásért sem kell a szomszédba menni, először is ott a Life Tap, ami bármikor elérhető, de nem szabad elfeledkezni a Hand of Gul'danról sem. Ez a 6 manás varázslat tökéletesen kombózik a Nightshade Matronnal. Ha sikerül a 4 mana 5/5 rush lénnyel eldobatni a spellt, akkor három lap ütheti a markotokat amellett, hogy viszonylag olcsón megérkezett egy erős lény a játékba. A fieszta-faktor garantált, a sebzés brutális, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Zoo Lock mindig is gyenge volt a területi takarítások ellen. Most sincs ez másképp, csak a két Soulfire érkezhet kézből, ha plusz damage-re van szükség. 

Nem egyszerű meglátni mindig a tökéletes line-okat, a pakli jellegéből adódóan simán bele lehet szaladni egy-egy nagyobb vereségszériába, de ha megvan Kanrethad és érdeklődtök a Zoo típus iránt, akkor mindenképp tegyetek vele egy próbát. 

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!