Nagyon rákaptak az indiai TV-sek a CS:GO-ra, ismét a híradóig jutott a játék

Nagyon rákaptak az indiai TV-sek a CS:GO-ra, ismét a híradóig jutott a játék

A játék egyik terrorista karaktere lenne a koronavírus arca Indiában?

Persze a bevezetőben feltett kérdés, csak vicc. Az viszont teljesen komoly, hogy a játék egyik "arca", az egyik alap terrorista karakter bukkant fel egy indiai TV csatorna híradójában.

Szerencsére nem arról van szó, hogy egy sajnálatos tragédia miatt újra elővették volna a "videojátékok gyilkossá tesznek" témát. Az indiai ABP News TV csatorna az ottani körülményekről beszélt a koronavírus kapcsán, a hírhez használt indexképen pedig azonnal egy ismerős arcot szúrtak ki a gamerek.
Kedvenc T karakterünk ezúttal semmilyen negatív nézőpontot nem tükrözött, egyszerűen a csatorna grafikusa jónak látta ezt a képet használni. Ráadásul nem ez az első ilyen eset! Pár hete egy másik helyi csatorna a CS:GO zenéjét használta aláfestő dallamnak a híreihez, a mumbaii rendőrség pedig egy PUBG-s klippel próbált hangsúlyozni az otthonmaradás fontosságát, még áprilisban.

Utóbbi kicsit morbid képet kölcsönözhet a home officeban zajló napokról, szerencsére nem a PUBG red zone-ja miatt kell otthon maradunk manapság.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!