Megint játékost cserélhet az MiBR és már azt is tudjuk, hogy ki van a célkeresztben

Megint játékost cserélhet az MiBR és már azt is tudjuk, hogy ki van a célkeresztben

Hat hónap után valószínűleg ennyi volt meyern MiBR-os karrierje.

Kimondani is nehéz, de már majdnem két és fél éve keresi régi önmagát FalleN és aktuális csapata. Azóta már az SK mezt MiBR váltották és rengeteg játékost kipróbáltak már maguk mellett. 

Valahogy azonban sosem állt össze egy olyan csapat, mint ami 2016-ban vagy 2017-ben volt. Coldzera elhagyta a csapatot, folyamatosak a játékos cserék ez pedig ferék játékára is kihat.  Rég láttunk már igazán lenyűgöző brazil eredményt. Legutóbb meyern érkezett a csapathoz, a fiatal argentin játékos korábbi csapata, a Sharks igazi húzóembere volt, MiBR színekben viszont nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket.
FalleNék így most újra ott vannak ahol a part szakad, meyern már féllábbal kilóg az ötösből, helyére pedig a 24 éves Alencar "trk" Rossato érkezhet. Trk jelenleg a TeamOne csapatát erősíti, akik leginkább onnan lehetnek ismerősek, hogy 2018-ban a WESG rájátszásban el tudták verni a frissen Major győztes Cloud9 csapatát.

Egyes források szerint a TeamOne már el is kezdte keresni trk utódját, erre utal az is, hogy ma hajnalban már nem ő játszott a csapat ESEA mérkőzésén. Az MiBR így hamarosan újra játékost cserélhet, újra belevethetik magukat az összeszokásba, az építkezésbe és persze az új szabályok szerint az RMR pontjaikból is veszítenek.

A berlini Majorön nyert 300 pontjuk 40%-át már elveszítették a cserék miatt és az ESL One: Road to Rio alatt szerzett 950 pontjuk egy részétől is kénytelenek lesznek búcsút venni, ha valóban leigazolják trkt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!